Wingsuit Flyers Μπήκαν σε Αεροπλάνο εν Πτήση με BASE-Jump από τα 4.158 Μέτρα (Video)

Wingsuit-Flyers-plane-BASEJump-redbull
Εκπληκτικό βίντεο στο οποίο τολμηροί wingsuit flyers μετά από BASE-jump από την κορυφή βουνού, «πέταξαν» ως την πόρτα ενός αεροπλάνου, "τη βρήκαν... ανοιχτή" και μπήκαν μέσα(!). Ένα από τα τελευταία εξωφρενικά ακροβατικά του Red Bull.

Οι extreme αθλητές Fred Fugen και Vince Reffet ανέβηκαν στα 4.158 μέτρα, στην κορυφή του βουνού Jungfrau στις Bernese Alps της Ελβετίας · μία από τις υψηλότερες κορυφές της Ευρώπης.

Εξοπλισμένοι ραδιόφωνα push-to-talk, πήδηξαν και επιτάχυναν για να προλάβουν το αεροπλάνο που πιλοτάριζε ο Philippe Bouvier.
               
Οι πρωταγωνιστές χαρακτήρισαν το επιχείρημα ως "το πιο έντονο της σταδιοδρομίας τους":
Πρέπει κανείς να έχει δεξιότητες, να εστιάσει και να κάνει πολλή δουλειά, δήλωσαν σε συνέντευξη τους στο Red Bull. Έπρέπε να κάνουμε το αεροπλάνο ασφαλές, ώστε να μην βλάψαμε τους εαυτούς μας όταν το προσεγγίζουμε, όπως και τα αλεξίπτωτα, ώστε να μην ανοίγουν πολύ γρήγορα σε περίπτωση που ερχόμαστε σε επαφή με το αεροπλάνο. Αλλά ο μεγαλύτερος κίνδυνος ήταν στο άλμα από το βράχο, γι 'αυτό θέλαμε να εκπαιδευτούμε πολύ πριν ανέβουμε στο βουνό. Συνολικά είχαμε «πετάξει» στο αεροπλάνο 20 φορές. 

red bull wingsuit flyers BASE jump into a plane in mid-air