Πάγκαλος για Σκοπιανό στα Παραπολιτικά FM - Βίντεο-Ηχητικό

παγκαλος-για-σκοπιανο-παραπολιτικα
Θα φρίξετε (οι περισσότεροι) με τα όσα εκστόμισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην εκπομπή του Α. Παπαδόπουλου στα Παραπολιτικά FM.  Εν ολίγοις, μας είπε πως όποιος διαφωνεί με τον ύπαρξη του όρου Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων είναι... φασίστας! (είναι πολύ "trendy" ο όρος, τελευταία... όποιος διαφωνεί ή έχει διαφορετική άποψη από τη «δική μας», απλά... είναι «φασίστας»).

Στο ηχητικό, μεταξύ ΠΟΛΛΏΝ άλλων, ο πρώην υπουργός και μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζει «μ@λακες» τους Έλληνες, «γλύφτη» τον Τσίπρα, «κυρίους με φούστες» τους ιερείς και τέλος, προσπάθεί -απεγνωσμένα- να μας πείσει πως οι Σκοπιανοί απαιτούν το όνομα Μακεδονία, για... το συμφέρον της Ελλάδας...!?! (το ακούσαμε ΚΑΙ αυτό!)...
               

Παραλήρημα Πάγκαλου για το «Μακεδονικό» Πρόβλημα σε Ραδιοφωνική Εκπομπή


Οι απόψεις, είναι απόψεις · και σίγουρα δε μπορεί κάποιος (εκτός μερικών) να κατακρίνει αυτές που αντιτίθενται στις δικές του. Αυτό που κάνει εντύπωση, όμως, είναι αυτή η «παιδική -υποτιθέμενη- αφέλεια» με την οποία ο πραγματικά αχαρακτήριστος αυτός τύπος, μας περιγράφει συνεχώς το πως οι κυβερνήσεις τις οποίες υπηρετούσε ΠΙΣΤΆ επί σειρά ετών, εξυπηρετούσαν την ευνοιοκρατία και τις πελατειακές σχέσεις του κόμματος μοιράζοντας κρατικό χρήμα σε ημετέρους, έμεναν αδρανείς ή και συμμετείχαν ακόμα στα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα διαφθοράς και ασυδοσίας.

Μεγαλύτερη, ακόμα, «εντύπωση» κάνει το ότι σου τα λέει τώρα Έλληνα. Σου τα λέει τώρα που έφαγε ότι έφαγε («μαζί σου») και δεν έχει πλέον ανάγκη την ανάγκη της ψήφου σου. Σου τα λέει και σε βρίζει ταυτόχρονα χαρακτηρίζοντας σε άμεσα ή έμμεσα, παλαβό και «μαλ@κα».

Σου τα λέει θέλοντας να σε κάνει να νοιώσεις ενοχές για το δίκιο σου «μπερδεύοντας» την ίδια στιγμή γεγονότα με φανταστικές ιστορίες και ψέματα με μισές αλήθειες για να σε πείσει · να σε πείσει ότι ο Σλάβος ή ο Αλβανός που διεκδικεί το όνομα, την ιστορία και τα εδάφη της πατρίδας σου, το κάνει (άκουσον άκουσον) για το καλό της Ελλάδας...