Προσφορά - PC Monitor BENQ 27'', LED, Full HD, Μόνο 169€!

prosfora-pc-monitor-27-benq-full-hd

Μέσα και έξω καταπληκτική, η σειρά monitor BenQ V70, έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την εμπειρία θέασής σας όπως ποτέ πριν. Αφήστε τα μάτια σας να απολαύσουν την άψογη εικόνα που επιτρέπει ο σχεδιασμός λεπτού πλαισίου από άκρη σε άκρη (E2E) και οι ανώτερες επιδόσεις εικόνας.

Το VA πάνελ αποδίδει αξεπέραστο πραγματικό μαύρο, ώστε η εικόνα να είναι με φυσικό τρόπο πιο πλούσια και πολυδιάστατη. Ένας πολύ υψηλός λόγος εγγενούς αντίθεσης 3000:1 αναδεικνύει με εξαιρετική ευκρίνεια ακόμα και σε σκοτεινές σκιές τις πιο λεπτομερείς εικόνες, κάνοντας την προβολή ζωντανών χρωμάτων και των πιο μικρών λεπτομερειών ξεκούραστη για τα μάτια σας.

Οι 4 νέες λειτουργίες σεναρίου χρήστη που προσφέρονται μέσω της δυνατότητας Low Blue Light Plus είναι κομμένες και ραμμένες για να προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα εικόνας και την πιο υγιή εμπειρία θέασης για ένα μεγάλο εύρος συμπεριφορών χρήστη.

Η νέα στάνταρ λειτουργία μειώνει πιο αποτελεσματικά το επιβλαβές μπλε φως ενώ διατηρεί τα πραγματικά χρώματα. Η λειτουργία σκοτεινού δωματίου σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τέλεια ποιότητα εικόνας σε σκοτεινό περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την όρασή σας.

Αποκτήστε την από το E-Shop με μόνο €169, για λίγες ημέρες ακόμα, με δωρεάν μεταφορικά (σε μεγάλες πόλεις). Το stock είναι περιορισμένο · προλάβετε!

Οθόνη Υπολογιστή στην Καλύτερη Τιμή της Αγοράς

Πατήστε εδώ Button
για μεταφορά στη σελίδα
 Δημοσιεύσεις - Προσφορές στο πεδίο αναρτήσεων, ενδεχομένως, ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα