Weekend Offer από τη Media Markt

prosfora-laptop-Lenovo- Ideapad-320

Το laptop Lenovo Ideapad 320 είναι κατάλληλο για όλες τις εργασίες γραφείου όπως επεξεργασία κειμένων, διαχείριση υπολογιστικών φύλλων, πλοήγηση στο Internet ή και για διασκέδαση, με αναπαραγωγή παιχνιδιών, ταινιών και μουσικής.

Χάρη στον διπύρηνο επεξεργαστή AMD, την αυτόνομη κάρτα γραφικών AMD Radeon 2GB και την τελευταίας γενιάς μνήμη RAM 4GB DDR4, τα προγράμματα θα τρέχουν ομαλά και γρήγορα, ακόμη κι αν εκτελέσεις περισσότερα από 2 ταυτόχρονα.

Στη γρήγορη εκτέλεση των εφαρμογών σου αλλά και του λειτουργικού συστήματος, βοηθά καταλυτικά και ο δίσκος SSD 256GB ο οποίος εκτός από ταχύτητα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στα δεδομένα σου όπως επίσης και χαμηλότερες θερμοκρασίες λειτουργίας, σε σύγκριση με έναν σκληρό δίσκο HDD.
Έχει επανασχεδιαστεί ώστε να σου προσφέρει αυξημένη ανθεκτικότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Δύο βελτιώσεις στο σχεδιασμό του έχουν να κάνουν με το προστατευτικό φιλμ το οποίο αποτρέπει το ξεφλούδισμα του φινιρίσματος αλλά και τις μικρές λεπτομέρειες από καουτσούκ στο κάτω μέρος ώστε να λαμβάνει επαρκή εξαερισμό. Επανασχεδιασμένο επίσης είναι και το touchpad με το οποίο θα μπορείς να αγγίξεις, κλικάρεις ή να ζουμάρεις πανεύκολα. 

Το Lenovo Ideapad 320 είναι εξοπλισμένο με ασύρματο δέκτη Wi-Fi a/c, για πιο σταθερές και μακρινές συνδέσεις με ταχύτητες έως και 1300Mbps, ενώ διαθέτει επίσης και οπτική μονάδα δίσκων DVD για αναπαραγωγή ταινιών ή αντίγραφα ασφαλείας. 

Απόκτησε το στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, με την προσφορά που ισχύει μόνο για το Σαββατοκύριακο · μόνο €459, δωρεάν μεταφορικά και 24 άτοκες δόσεις, από τη Media Markt.

Πατήστε εδώ Button
για μεταφορά στη σελίδα
 Δημοσιεύσεις - Προσφορές στο πεδίο αναρτήσεων, ενδεχομένως, ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα 

Προσφορά laptop Lenovo Ideapad 320