Πακιστάν - Του Έβγαλαν τα Μάτια με Κουτάλι Γιατί Ήθελε να Παντρευτεί (+Video)

Πακιστάν - Του Έβγαλαν τα Μάτια με Κουτάλι
Δράστες του εγκλήματος ο πατέρας και τα αδέρφια του άτυχου νέου, που ο έρωτας του έμελλε να έχει μια φρικιαστική, γι' αυτόν, κατάληξη. Η οικογένεια του ήταν αντίθετη με την επιλογή του και κατέληξε σε αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο για να τον τιμωρήσει.

Κάτοικος του χωριού Ναζιραμπάντ του Πακιστάν, ο 22 ετών Αμπντούλ Μπακί, ανακοίνωσε στην οικογένειά του ότι ήθελε να ενώσει τη ζωή του με το κορίτσι με το οποίο διατηρούσε δεσμό. Ωστόσο, η ανακοίνωση αυτή εξόργισε τον πατέρα και τα αδέρφια του, οι οποίοι όχι μόνο δε σεβάστηκαν την επιθυμία του αλλά... του έβγαλαν τα μάτια με ένα κουτάλι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail, τα αδέρφια του τον κράτησαν ακίνητο και ο πατέρας του έβγαλε τα μάτια, αφού πρώτα φρόντισαν να κλείδωσουν τη μητέρα του σε διπλανό δωμάτιο, για να μη μπορέσει να επέμβει.

Γείτονες που άκουσαν τις κραυγές του 22χρονου ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία μόλις έφτασε αντίκρισε το φρικιαστικό θέαμα. Μετέφεραν τον Αμπντούλ Μπακί σε κοντινό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι έχασε και τα δύο του μάτια και απλά τον περίθαλψαν.
    

Του Έβγαλαν τα Μάτια με Κουτάλι Γιατί Ήθελε να Παντρευτεί την Αγαπημένη του