Καληνύχτα Ελλάδα - Goin' Through - Official Video Clip

Καληνύχτα Ελλάδα - Goin' Through - Official Video Clip
Οι Goin' Through είναι ένα Ελληνικό hip-hop/rap συγκρότημα που αποτελείται από το Νίκο Βουρλιώτη a.k.a. NiVO και τον Μιχάλη Παπαθανασίου.

Ήταν από τα πρώτα Urban συγκροτήματα που υπέγραψαν με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία, το 1994. Έγιναν αμέσως γνωστοί διασκευάζοντας το γνωστό τραγούδι των Πελόμα Μποκιού "Γαρύφαλλε Γαρύφαλλε" με τη συμμετοχή του Βλάσση Μπονάτσου. Το πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1995 από την FM Records.

Συνολικά έχουν 4 χρυσούς δίσκους για προσωπικές τους δουλειές κι έναν πλατινένιο με το Γιώργο Μαζωνάκη ενώ αριθμούν δεκάδες ακόμα συνεργασίες με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες.

Οι Goin' Through έχουν καταξιωθεί από την αγορά και οι δουλειές τους έχουν παρουσιαστεί σε όλα τα σχετικά μέσα. Έχουν βραβευτεί επανειλημμένως και σε πολλαπλές κατηγορίες στα MAD Music Awards και στα Μουσικά Βραβεία Αρίων. Θεωρείται πως εκείνοι πρώτοι έφεραν το Ελληνικό Hip hop στο mainstream, ανοίγοντας το δρόμο σε πολλούς καλλιτέχνες οι οποίοι ακολούθησαν.

Στην υποκουλτούρα του Ελληνικού hip-hop, έχουν συχνά κατακριθεί λόγω της μεγάλης εμπορικής επιτυχίας και των ετερόκλητων συνεργασιών τους.
    

Goin Through - Καληνύχτα Ελλάδα - White