Βελόπουλος - Γιατί την Καίνε και Καταστρέφουν την Αττική (Video)

Βελόπουλος - Γιατί την Καίνε και Καταστρέφουν την Αττική
Μια αποκαλυπτική, κατά μία άποψη, εκπομπή του Κυριάκου Βελόπουλου. Στην "Κόντρα & Ρήξη", ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, έκανε μια ανάλυση που αναμένετε να προκαλέσει αντιδράσεις, αφού ανέλυσε με στοιχεία το γιατί κάποιοι έχουν βάλει στόχο την Αττική, την αφήνουν ανοχύρωτη και την κατακαίνε κάθε καλοκαίρι.

Χωρίζοντας την περιοχή σε 6 μέρη, αποκάλυψε από ποιους και γιατί έχει στοχοποιηθεί το καθένα από αυτά.



Αν υποθέσει κανείς ότι όλα αυτά που αναφέρει ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και πολιτικός, ισχύουν και μπορούν να αποδειχθούν, τότε μάλλον είναι δύσκολο -ως ακατόρθωτο- να μπορέσει να αντιδράσει αποτελεσματικά ο αποδυναμωμένος ελληνικός λαός.

Εφόσον τα "μεγάλα συμφέροντα" ξεπερνούν τα σύνορα όχι μόνο της χώρας αλλά και της ηπείρου μας, μία «σωστή» ψήφος και κάποιες διαμαρτυρίες είναι μάλλον αναποτελεσματικές · δεδομένου του ότι τεχνηέντως και με την πλήρη "συνεργασία" των ελληνικών πολιτικών δυνάμεων που κυβέρνησαν τα τελευταία (πολλά) χρόνια, μας έχουν καταστήσει ήδη ανίσχυρους, απ' όλες τις απόψεις.

Με λίγα λόγια είναι "κάπως αργά" για οποιαδήποτε σπασμωδική αντίδραση. Η αντίδραση (αν αυτή υπάρξει ποτέ) θα πρέπει να είναι δυναμική και να στηρίζεται, τουλάχιστον, από μία ισχυρότατη κυβέρνηση εθνικής ενότητας η οποία θα λειτουργεί και θα αποφασίζει με γνώμονα -πρωτίστως- τα ελληνικά, λαϊκά συμφέροντα, όπως επίσης και από ένα λαό αποφασισμένο κυριολεκτικά για όλα!

Αν υποθέσει κανείς (πάλι) ότι τα παραπάνω είναι δυνατό να συμβούν, το πιθανότερο είναι ότι "οι μεγάλοι" θα εφαρμόσουν άλλες, πιο σκληρές, βρώμικες και αιματηρές μεθόδους προκειμένου να υπερασπιστούν τα τυπικά "νόμιμα" συμφέροντα τους στη χώρα μας. Συμφέροντα που "απλόχερα" τους παραχώρησαν και συνεχίζουν να παραχωρούν ξεπουλώντας τα πάντα, οι πολιτικοί μας, αποκομίζοντας τεράστια ίδια οφέλη εις βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

Βελόπουλος για ορυκτό πλούτο

Αλήθεια είναι, πάντως, ότι όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος, πολύ παλαιότερα ως δημοσιογράφος αλλά και αργότερα ως πολιτικός, φωνασκούσε ότι η Ελλάδα «κολυμπάει» στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, κάποιοι (ΠΟΛΛΟΊ) γελούσαν και τον λοιδορούσαν.

Κι έχω την εντύπωση πως δεν το έκαναν από άγνοια...
    

Ο Κυριάκος Βελόπουλος για τις Φωτιές και τις Πλημμύρες σε Αττική - Αθήνα