Αν σε «Πειράζει» ΜΗΝ το «Πίνεις»... Τρισηλίθιε..!

Δήμος Βερύκιος - Εικόνα της Παναγίας
Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου στην οποία εικόνιζε την Παναγία και τον Ιησού με πρόσωπα αρουραίων.

Στην αρχική του ανάρτηση, με πολιτικά μηνύματα υπέρ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του Μεγάρου Μαξίμου (ειδικά υπέρ του Θανάση Καρτερού) ο Βερύκιος έγραψε:

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία …Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου… Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία…

Δήμος Βερύκιος - Εικόνα της Παναγίας - 1Μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η φωτογραφία με το πρόσωπο της Παναγίας και τον Ιησού που είχε αντικατασταθεί από αρουραίους, ο «αμερόληπτος» δημοσιογράφος κατέβασε την εικόνα, γράφοντας στο Twitter:

Κατέβασα την φωτο με την «Παναγία την Αρουραία» γιατί δεν έχω χρόνο να κυνηγώ ανεμόμυλους & να αντιπαλεύω τον κομματικό & θρησκευτικό φανατισμό. Βλέπετε δεν τους απασχολεί να μάθουν ποια είναι η Αρουραία με τα πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα από τον ιδιόκτητο Δρυμό! Στρουθοκάμηλοι.

Στην προσπάθεια του να τα «μπαλώσει» και να απολογηθεί στους πιστούς που προσέβαλε, ο Βερύκιος έγραψε:

Όσο περί θρησκευτικής πίστης και σεβασμού αυτής, τα κομματικά τρολλάκια είναι τα τελυταια που μπορούν να παραδώσουν μαθήματα. Η Εκκλησία μας ξέρει ότι μπορεί μεγάλους Σταυρούς να μην κάνω, όμως μεγάλη Πίστη έχω γιατί πορεύομαι στον Ορθό Δρόμο των Χριστιανικών Αρχών…

Τρωκτικά της παραδημοσιογραφίας που κρύβεστε πίσω από τους φανατικούς σκοταδιστές που έχουν βρει καταφύγιο στα λαγούμια του διαδυκτιου…

Εσείς φτιάξατε την Λουκά της TV & τώρα τις/τους Λουκάδες του Διαδικτύου.Επιχειρετε με τα τρολλαρισματα να υποκαταστήσετε τον πολιτικό προσωπικό και να το παίζετε νταβατζηδες των κομμάτων εξουσίας…Το ζητούμενο είναι τι κάνει το πολιτικό προσωπικό στην νέα αυτή απειλή.

Τα τρολλάκια του σκότους προβαίνουν σε οργανωμένη επίθεση επιχειρώντας να δημιουργήσουν κλίμα ΟΧΙ μόνο εναντίον μου αλλά και κατά του Alpha ότι ταχα εμεις είμαστε οι Άπιστοι και αυτοί οι Πιστοί. Με ανορθόδοξες πρακτικές υπερασπίζονται δήθεν την Ορθοδοξία ! Θεομπαίχτες.

Όσο για την ταύτιση μου με τον Κοντομηνά είναι τίτλος Τιμής. Άλλωστε είναι αυτός που έφτιαξε δεκάδες εκκλησιαστικά έργα με κύριο αυτό την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Πόλη όπου και το Πατριαρχείο τον ανακήρυξε: «Μέγας Άρχων».

Και επειδή βλέπω να συνεχίζεται η πολιτική σπέκουλα μέσα στην νύχτα επιχειρώντας να πυροδοτήσουν τον θρησκευτικό φανατισμό επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι δεν είχα καμία πρόθεση να κλονίσω την Πίστη των Χριστιανών. Για το μόνο που στεναχωριέμαι και τους ζήτω συγνώμη…

…είναι οι αγνοί Πιστοί που επηρεάστηκαν & αφιονίστηκαν από τα κομματικά τρολ που με λύσσα επιχείρησαν να εμπλέξουν την επίμαχη -άστοχη- ανάρτηση στον προσωπικό μου λογαριασμό & με τον Alpha που διαρκώς κρατάει ψηλά την Σημαία της Ορθοδοξίας.


---

Όχι ότι είμαστε και θρησκόληπτοι αλλά είναι απλή λογική το ότι ένα δημόσιο πρόσωπο, αν μη τι άλλο, οφείλει να μην προσβάλει και να σέβεται το θρησκευτικό πιστεύω του καθενός (πόσο μάλιστα όταν αυτό αφορά στο 95% του πληθυσμού) άσχετα με τα δικά του «πιστεύω» ή τις πολιτικές του απόψεις.

Θα τολμούσε, άραγε, ο κύριος Βερύκιος να προσβάλει με τον ίδιο τρόπο τους "αδελφούς μουσουλμάνους"..?

Ποια θα ήταν η άποψη του ανεκδιήγητου αυτού τύπου, πως θα σχολίαζε και τι θα 'γραφε αν άλλος στη θέση του τολμούσε να εξευτελίσει με το χυδαίο αυτόν τρόπο, σύμβολα της μουσουλμανικής πίστης..?

Ο ρατσισμός, ο φασισμός και ο φανατισμός είναι ίδιος απ' όπου κι αν προέρχεται, όποιον και αν πλήττει... ΒΆΛΤΕ ΑΥΤΌ ΠΡΏΤΑ στο, υποτίθεται, «ανοιχτό μυαλό» σας και αφήστε τα "παραμύθια" για αργότερα... κύριοι "Βερύκιοι"...

    

Ο Βερύκιος δημοσίευσε εικόνα της Παναγίας και του Ιησού με πρόσωπα αρουραίων