Παιδί Μένει Μόνο Πάνω σε Κινούμενη Μοτοσυκλέτα Μετά από Τρακάρισμα (Video)

Ινδία - Παιδί Μένει Μόνο Πάνω σε Κινούμενη Μοτοσυκλέτα Μετά από Τρακάρισμα
Η μοτοσυκλέτα τρακάρισε, οι γονείς εκτοξεύτηκαν αλλά το παιδί έμεινε μόνο του επάνω της, ενώ συνέχιζε την πορεία της στον αυτοκινητόδρομο.

Το 5χρονο κοριτσάκι επέβαινε στη μοτοσυκλέτα με τη μητέρα και τον πατέρα του, στην εθνική οδό Tumakuru-Bengaluru της Ινδίας, όταν αυτή προσέκρουσε σε άλλο δίκυκλο το οποίο κινούνταν με πολύ μικρή ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Και οι δύο γονείς εκτοξεύτηκαν από τη μοτοσυκλέτα, αλλά το όχημα συνέχισε την πορεία του χωρίς να ανατραπεί. Το μικρό κορίτσι διένυσε περισσότερα από 300 ​​μέτρα κατά μήκος της εθνικής οδού, διέσχισε και τις τρεις λωρίδες του δρόμου και αφού απέφυγε ως από θαύμα την πρόσκρουση με ένα φορτηγό το οποίο κινούνταν στα δεξιά, έπεσε σε μαλακό έδαφος, χωρίς καν να τραυματιστεί.

Κανένας από τους γονείς δεν υπέστη σημαντικές βλάβες. Η μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με λίγους μώλωπες, ενώ ο οδηγός-πατέρας του κοριτσιού... εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος αμέσως μετά τη σύγκρουση (!).

India traffic jam

Είναι γνωστή η χαοτική κατάσταση που επικρατεί σε όλο το οδικό δίκτυο της Ινδίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Times of India, μόνο πέρυσι 146.377 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο.
    

5χρονη διένυσε εθνική οδό της Ινδίας πάνω σε μοτοσυκλέτα, μετά από σύγκρουση