Ζουράρις - Απαράδεκτο που Απέδωσαν Τιμές στους Αξιωματικούς

Ζουράρις - Απαράδεκτο που Απέδωσαν Τιμές στους Αξιωματικούς
Την έντονη αντίθεσή του προς την υπερβολική, όπως την χαρακτήρισε, τελετή υποδοχής των 2 Ελλήνων στρατιωτικών, Μητρετώδη και Κούκλατζη, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις.

Ερχόμενος σε πλήρη αντίθεση με την με την κυβερνητική και εθνική γραμμή όσον αφορά τα όσο επακολουθήσαν της απελευθέρωσης τους στο αεροδρόμιο Μακεδονία, έκανε λόγο για... απώλεια του μέτρου και έθεσε ερωτήματα:

«Τι ακριβώς τίμησαν 3 υπουργοί και ο αρχηγός Στρατού; την αβλεψία των δύο στρατιωτικών, την απροσεξία τους;», «Δηλαδή τι τιμές θα τους είχαμε απονείμει αν είχαν απελευθερώσει τα Κατεχόμενα;».

Η Δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ για το τιμητικό άγημα του Στρατού

Ο Ζουράρις, χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την απόδοση τιμών και δήλωσε στην Εφημερίδα των Συντακτών:

«Ξαναχάσαμε το μέτρο, εμείς οι ιδρυτές του μέτρου. Είναι απαράδεκτο ένας υπουργός Άμυνας, δυο υφυπουργοί, Εξωτερικών και ο αρχηγός του Στρατού, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και το τιμητικό άγημα του Στρατού, όλοι και όλα να αποδώσουν τιμές στους δυο στρατιωτικούς μας που έκαναν απλώς το οπλικό τους καθήκον, αυτό που επιβάλει η οπλιτική παράδοση του γένους τα τελευταία 3.000 χρόνια. Σύμφωνα με αυτή οι οπλίτες μας οφείλουν να μπορούν και όταν παύουν να μπορούν».

Δηλαδή, αυτή η Βίπερ Νόρα, απώλεια του μέτρου τι ακριβώς ετίμησε; Την αβλεψία των δυο στρατιωτικών μας; την απροσεξία τους; ακόμα και την ατυχία τους ίσως;

Δηλαδή τι τιμές θα τους είχαμε απονείμει αν είχαν απελευθερώσει τα Κατεχόμενα; Έμεινε καμία τιμή;

Μέτρο μέτρο, το χάσανε όλοι τους το μέτρο. Βεβαίως η υποδοχή έπρεπε να είναι τρυφερή, χαρούμενη , συγκινημένη, χωρίς βεβαίως τα δάκρυα του πρωθυπουργικού αεροπλάνου»,

είπε ο... ένας εκ των ιδρυτών του "μέτρου" (?!)... Κώστας Ζουράρις...

Ζουράρις - Απαράδεκτο που Απέδωσαν Τιμές στους Αξιωματικούς -1

Θα έπρεπε, ίσως, να τους αφήσουν να γυρίσουν με το τρένο της γραμμής... Ίσως να χρεωθούν και το εισιτήριο τους (όπως έγινε σε πολλές άλλες περιπτώσεις, άλλωστε) για να «πληρώσουν» τις μ@λ@κιες / αβλεψίες του κράτους- «κυβέρνησης».

Βγάλτε τους και φταίχτες τώρα..!
 ...απίθανοι  τύποι...

    

Κώστας Ζουράρις: Απαράδεκτη η απόδοση τιμών στους Έλληνες στρατιωτικούς