Σύγκρινε Ασφαλιστικές και Κέρδισε Χρήματα


Στο InsuranceMarket έχεις έναν insurance expert δίπλα σου 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες το χρόνο. Είναι η μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλειών από την Νο1 εταιρεία online διαμεσολάβησης στην Ελλάδα.
insurance market - ασφάλειες-αυτοκινήτου

Φθηνή Ασφάλεια Αυτοκινήτου – Μοτοσυκλέτας στα Μέτρα σου

Το InsuranceMarket αναπτύχθηκε το 2011 από την moneymarket Α.Ε, με όραμα να γίνει ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Έλληνα καταναλωτή στην σύγκριση και επιλογή ασφαλιστικών προϊόντων.

Προσφέρει υψηλή αγοραστική εμπειρία και value for money υπηρεσίες μέσω της απλοποίησης και της ψηφιοποίησης της διανομής (digital distribution channel) των ασφαλιστικών – χρηματοοικονομικών προϊόντων και διαδικασιών.

Είναι το πρώτο πραγματικό διαδικτυακό marketplace όπου παρουσιάζονται αναλυτικά τα προγράμματα και οι εξατομικευμένες προσφορές των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών και στο οποίο ο πελάτης μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία ασφάλισής του 100% online!


insurance expert

Άμεση εξυπηρέτηση – υποστήριξη από εξειδικευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους

Ο επισκέπτης μπορεί να κάνει εύκολα και γρήγορα σύγκριση της αγοράς και να κερδίσει χρόνο και χρήμα, πάντα με την άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη των εξειδικευμένων ασφαλιστικών συμβούλων του InsuranceMarket.

Έχει βραβευτεί ως καλύτερο e-market place το 2013, καλύτερες ασφαλιστικές υπηρεσίες το 2014, καλύτερη ψηφιακή στρατηγική και καλύτερες b2b υπηρεσίες το 2015 από τα evolution awards και είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Endeavor.

Μέσω της καινοτομίας και των πρωτοποριακών υπηρεσιών του, έχει εδραιωθεί ως η μεγαλύτερη διαδικτυακή ασφαλιστική αγορά, το μοναδικό brand στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με μέσο ρυθμό ανάπτυξης 2011-2014, άνω του 130%.

Πατήστε εδώ Button
 Δημοσιεύσεις - Προσφορές στο πεδίο αναρτήσεων, ενδεχομένως, ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα