Σταρ του Χόλιγουντ Ζει με 100$ τον Μήνα


Ο γνωστός ηθοποιός Chow Yun Fat (Τσόου Γιουν-Φατ), πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής επιτυχίας του 2000 Τίγρης και δράκος, έχει συγκεντρώσει μια αμύθητη περιουσία από την μέχρι τώρα καριέρα του.

Chow Yun Fat spends dollars

Ηθοποιός Έχει Πάνω από $1δις Περιουσία και Ξοδεύει 100 το Μήνα

Η σύζυγός του Jasmine Tan, όμως, αποκάλυψε στην εφημερίδα Oriental Daily ότι ο Chow ζει «Σπαρτιάτικα» στο Χονγκ Κονγκ, χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις δημόσιες συγκοινωνίες και τρώει γεύματα σε καντίνες.

Chow Yun Fat - Jasmine Tan

Ο διάσημος Ασιάτης ηθοποιός χρησιμοποιούσε το ίδιο (Nokia) κινητό τηλέφωνο για 17 χρόνια, αλλάζοντάς το μόνο όταν αυτό έσπασε. Δεν ενδιαφέρεται ούτε και για τα ρούχα του, αγοράζοντας αποκλειστικά μεταχειρισμένα ή σε εκπτωτικά χωριά.

Τίγρης και Δράκος - Ταινία
Δε φοράω ρούχα για να με βλέπουν οι άλλοι · όσο νιώθω πως είναι άνετα, τότε είναι καλά για μένα, είχε δηλώσει παλιότερα ο ίδιος σε δημοφιλή site της Κίνας.




Ο Chow "δε χαλάει μία" από τον παχυλό του λογαριασμό..!
Έχει ήδη στήσει το δικό του ίδρυμα και σκοπεύει να τα αφήσει όλα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.





Σχεδιάζει να τα Δωρίσει ΌΛΑ σε Φιλανθρωπίες

Το δυσκολότερο πράγμα στη ζωή δεν είναι να βγάλεις χρήματα, αλλά να κρατήσεις την ηρεμία μέσα σου και να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου με απλό / ξένοιαστο τρόπο. Τα λεφτά δεν είναι δικά μου · εγώ απλώς τα κρατάω ασφαλή, για την ώρα… υποστηρίζει (σύμφωνα πάντα με την Oriental Daily) ο πραγματικά 'ψαγμένος' Ασιάτης σταρ.