Καλεντερίδης : Στη Βόρεια Ήπειρο Γίνεται «Βουβή» Εθνοκάθαρση (+Video)


Καλεντερίδης : Στη Βόρεια Ήπειρο Γίνεται «Βουβή» Εθνοκάθαρση

Ως κρατική δολοφονία χαρακτήρισε το θάνατο του ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες Αργυροκάστρου, ο γεωστρατηγικός αναλυτής και συγγραφέας, Σάββας Καλεντερίδης, μιλώντας στην εκπομπή Ακραίως του Τάκη Χατζή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων, εκτίμησε πως θα μπορούσαν να τον συλλάβουν κάτι που επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα κ. Ναυρίδης, ο οποίος εξήγησε επίσης ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ασκηθεί δίωξη κατά του νεκρού.

Στρατηγική Εξόντωσης της Ελληνικής Μειονότητας από την Αλβανία

Ο Σάββας Καλεντερίδης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι εμπλέκονται οι αλβανικές μυστικές υπηρεσίες στη δολοφονία του Κώστα Κατσίφα, σημείωσε πως κεντρική επιδίωξη της Ελλάδας θα πρέπει να είναι μια στρατηγική σχέση με την Αλβανία και τόνισε:

Λένε ορισμένοι ότι (η Αλβανία) παίρνει γραμμή από την Άγκυρα · είναι μέγα λάθος! Η Αλβανία έχει στρατηγική εξόντωσης της ελληνικής μειονότητας. Εδώ έχουμε μια βουβή εθνοκάθαρση.

Το Ξέσπασμα της Μάνας του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Ο Κωνσταντίνος μου θα Μείνει Ήρωας

Η μητέρα του Κώστα Κατσίφα, ΒασιλικήΤην ίδια ώρα, η Βασιλική Κατσίφα ξέσπασε μετά το μνημόσυνο που έγινε για το παιδί της το πρωί της Κυριακής, μια εβδομάδα μετά το θάνατό του.
«Να δικαιωθεί το παιδί μου» φώναξε η κυρία Βασιλική μετά την ολοκλήρωση της τελετής καθώς οι Αλβανοί δεν έχουν ακόμα παραδώσει τη σορό του στην οικογένειά, επικαλούμενοι τη συνεχιζόμενη έρευνα από την εισαγγελία  σοβαρών  εγκλημάτων.

«Ο Κωνσταντίνος μου θα μείνει ήρωας, θα γίνω μάνα σκληρή και θα κάνω την καρδιά μου πέτρα για το παλικάρι μου»
«Θέλω να προστατέψετε τα δικαιώματά μας παιδιά»
συνέχισε οργισμένη και απελπισμένη η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα.