Δωρεάν Advanced SystemCare Ultimate 12 Pro - Προσφορά, Μόνο για Σήμερα!

Δωρεάν Advanced SystemCare Ultimate 12 Pro - Προσφορά
Το Advanced SystemCare Ultimate 12 βοηθά τους χρήστες να προλαμβάνουν, να εντοπίζουν και να αφαιρούν απειλές σε πραγματικό χρόνο, όπως "Δούρειους ίππους", spyware, ransomware, rootkit, και cryptojacking.

Προστατεύει τα ευαίσθητα δεδομένα και τα αρχεία σας. Η λειτουργία προστασίας της ιδιωτικότητας μπορεί να εμποδίσει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε προγράμματα και αρχεία, όπως το πρόγραμμα Περιήγησης Δεδομένων, των Τοπικών Δεδομένων e-Mail, τις Επαφές, το OneDrive και το Dropbox.
Επιπλέον, προστατεύει την ανίχνευση ψηφιακών αποτυπωμάτων με αυτόματη εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης στους δημοφιλέστερους browsers, συμπεριλαμβανομένων των Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge και Internet Explorer.

Tο σύστημα tune-up επιτυγχάνει τη μέγιστη βελτίωση του συστήματος σας. Με την ενισχυμένη μηχανή σάρωσης και ανίχνευσης δεδομένων, τουλάχιστον 9% περισσότερα άχρηστα αρχεία μπορούν να αφαιρεθούν, ενώ ο χρόνος εκκίνησης των Windows μπορεί να βελτιστοποιηθεί έως και 30%.

Το Performance Monitor έχει επανασχεδιαστεί με μια πιο φιλική προς το χρήστη διεπαφή για να ενισχύσει την απόδοση του συστήματος με ένα μόνο κλικ.
Το Advanced SystemCare της IO bit είναι μακράν το καλύτερο ''πολυεργαλείο'' για να κρατήσετε τον υπολογιστή σας ''καθαρό'' απ' οτιδήποτε περιττό και στο maximum των επιδόσεων του. Κυριολεκτικά το απόλυτο ''όλα σε ένα'' πρόγραμμα.

Στο πεδίο "Toolbox" θα ανακαλύψετε χρήσιμα "εργαλεία" όπως  Auto shutdown, Startup manager, System information κα.

Σημείωση: Η δωρεάν άδεια παρέχεται για 6 μήνες.

Κατέβασμα και Εγκατάσταση

Για να το αποκτήσετε επισκεφθείτε το ►Giveawayoftheday, επιλέξτε (1)...


...μοιραστείτε την προσφορά με φίλους (ή απλά πατήστε το κουμπί και κλείστε το παράθυρο χωρίς κοινοποίηση), στη συνέχεια πατήστε (2)...


...για να λάβετε το .zip φάκελο, αποσυμπιέστε αντιγράψτε το Registration key από το readme, τρέχτε το αρχείο Setup και ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης.

Στο αρχικό παράθυρο επιλέξτε (3) και επικολλήστε το Registration key,  για την ενεργοποίηση της Pro έκδοσης του Advanced SystemCare Ultimate 12.


Advanced-SystemCare-Ultimate-12-Pro-activate

Advanced-SystemCare-Ultimate-12-Pro-activated

Δωρεάν Advanced SystemCare Ultimate 12 Pro - Προσφορά