Πόντιοι Αποδοκίμασαν την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη σε Εκδήλωση (Video)

Πόντιοι Αποδοκίμασαν τη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη σε Εκδήλωση
Συνεχίζονται οι αποδοκιμασίες από πολίτες κατά των βουλευτών που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Στόχος αυτή τη φορά έγινε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη, που βρέθηκε σε εκδήλωση της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου για την κοπή της βασιλόπιτας. 
Κατά το χαιρετισμό της η βουλευτής έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών, αρχικά, από έναν παρευρισκόμενο. Στη συνέχεια, όμως, ο κόσμος άρχισε να χειροκροτεί τον αγανακτισμένο πολίτη, με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση στην αίθουσα. Η ίδια κατάφερε να παραμείνει -σχεδόν- ψύχραιμη και μη μπορώντας να αντισταθεί στον πειρασμό που υπήρχε στο πιάτο της, προσπάθησε να «απολαύσει» το κομμάτι της βασιλόπιτας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου (αναφερόμενος στο «επιχείρημα» της κυβέρνησης για όσους διαφωνούν με τη «Συμφωνία») για να μη χαρακτηριστούν οι Πόντιοι "εθνικιστές", προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα.
Στο τέλος η Καφαντάρη αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την αίθουσα με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, η οποία (φυσικά) ήταν σε επιφυλακή, έξω από το κτήριο. Το βίντεο δημοσίευσε το trapezounta.gr 

Πόντιοι Αποδοκίμασαν τη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη σε Εκδήλωση