«Πτήση» Βρετανού Πρώην Πεζοναύτη με Στολή Iron Man (Video)

Πτήση Βρετανού Πρώην Πεζοναύτη με Στολή Iron Man (Video)
Βίντεο που καταγράφει την εντυπωσιακή «πτήση» του Richard Browning, πρώην πεζοναύτη, με φουτουριστική στολή σε έναν από τους πιο δύσκολους στίβους μάχης των βρετανικών επίλεκτων δυνάμεων.

gravity-suit-iron-man

Ο 39χρονος Browning που είναι ο εφευρέτης και διευθύνων σύμβουλος της Gravity Industries, παρουσίασε το κοστούμι του, που θυμίζει τη στολή του Ιron Man, στο κέντρο εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων στο Lympstone του Devon, εντυπωσιάζοντας με τις επιδόσεις του τους επίσημους.
Δημιούργησε την εταιρεία το 2017 και έκτοτε κάνει επιδείξεις ανά την υφήλιο του ονόματι Daedalus Mark1 δημιουργήματος του. Η στολή έχει 6 στροβιλοκινητήρες (2 στη ράχη και από 2 σε κάθε χέρι) οι οποίες επιτρέπουν στο χρήστη να πραγματοποιήσει ελεγχόμενη πτήση με τεράστια ελευθερία κινήσεων και ταχύτητα έως και 80χλμ/ώρα.

gravity-suit-iron-man-2

Το ίδιο έκανε και στο κέντρο εκπαίδευσης του Βρετανικού Πολεμικού Ναυτικού στο Devon όπου πέρασε, σε χρόνο dt, όλα τα εμπόδια του στίβου μάχης που χρησιμοποιούνται για τη δοκιμή των ικανοτήτων των νεοσύλλεκτων Royal Marines.
Πάντως, τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως, προς το παρών, το ΠΝ της χώρας δε σχεδιάζει να αγοράσει τις Iron Man στολές. Ο Browning θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα του θορύβου της στολής, που ακυρώνει το στοιχείο του αιφνιδιασμού και να μπορέσει να αυξήσει τη διάρκεια των πτήσεων, προκειμένου οι επικεφαλής του βρετανικού υπουργείου άμυνας το ξανασκεφτούν.     πηγή pronews.gr

Πτήση Βρετανού Πρώην Πεζοναύτη με Στολή Iron Man