Βενιζέλος: Εκβιάζουν τη Χώρα οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ - Έχουμε Οξύ Πρόβλημα Δημοκρατίας

Βενιζέλος - Ωμός Εκβιασμός της Χώρας από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Χυδαίο εκβιασμό των 2 κυβερνητικών εταίρων πάνω στο σώμα της χώρας και τα εθνικά συμφέροντα, χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τις εξελίξεις στον κυβερνητικό σχηματισμό, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Η Δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας, στην πόλη της Λάρισας.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τόνισε χαρακτηριστικά: Ο Τσίπρας έχει στο χέρι του 151 βουλευτές έχοντας εκβιάσει την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝ.ΕΛ. την οποία κανιβαλίζει. Πρόκειται για έναν ώμο και χυδαίο εκβιασμό των 2 κυβερνητικών εταίρων, πάνω όμως στο σώμα της χώρας, πάνω στα εθνικά συμφέροντα.

Η Ελλάδα Αντιμετωπίζει Οξύ Πρόβλημα Δημοκρατίας

Ευάγγελος Βενιζέλος - βιβλίο

Σε μία σύντομη δήλωση του, πριν την παρουσίαση του βιβλίου, δήλωσε: Η χώρα αντιμετωπίζει ένα οξύ πρόβλημα Δημοκρατίας, κοινοβουλευτικών θεσμών, του κράτους δικαίου και κυρίως της δικαιοσύνης · Αυτά που ζούμε στο Κοινοβούλιο θυμίζουν τη δεκαετία του 1960.

Η χώρα πρέπει να κάνει μία υπέρβαση και να αλλάξει το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται. Αυτός που παρεμποδίζει αυτήν την αλλαγή είναι η ίδια η κυβέρνηση, η οποία θυσιάζει, στο βωμό της παραμονής της για λίγο καιρό στην εξουσία, την ίδια την προοπτική της χώρας.