Γεωργιάδης: Εξευτελισμός του Βουλευτή οι Επιστολές των 6 Προθύμων (+Video)

Γεωργιάδης σε Δανέλλη: Εξευτελισμός του Βουλευτή η Λευκή Επιταγή
Σφοδρή επίθεση δέχτηκε ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης από τον Άδωνι Γεωργιάδη στην πρεμιέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Ρουά Ματ, με τη Νίκη Λυμπεράκη (07/02/19).

Αφορμή της κατά μέτωπο επίθεσης του αντιπροέδρου της ΝΔ προς τον «ανεξάρτητο», πλέον, βουλευτή αποτέλεσε η επιστολή-εν λευκώ εξουσιοδότηση που αποφάσισε να αποστείλει ο ίδιος και άλλοι 5 βουλευτές προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Η "Λευκή Επιταγή των 6" στον Αλέξη

Με τη Λευκή Επιταγή των 6 (όπως χαρακτηρίζεται η επιστολή από τα ΜΜΕ) οι βολευτές Έλενα Κουντουρά, Βασίλης Κόκκαλης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Κώστας Ζουράρις, Κατερίνα Παπακώστα και Σπύρος Δανέλλης, οι οποίοι έδωσαν και ψήφο εμπιστοσύνης, ενσωματώνονται στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία, χωρις όμως να προσχωρήσουν στο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην επιστολή τους αυτή και οι "6" δηλώνουν πως απριόρι θα ψηφίσουν οποιοδήποτε νομοσχέδιο θελήσει να κατεβάσει προς ψήφιση η κυβέρνηση, εκτός εάν σε αυτό απαιτείται ονομαστική ψηφοφορία · μόνο σε αυτήν την περίπτωση "υπάρχει πιθανότητα" η ψήφος τους να μην είναι θετική.
Ο Υπέρ-ΝΑΤΟϊκός, Αριστερός και Πατριώτης Σπύρος Δανέλλης

Ο Σπύρος Δανέλλης, που μεταξύ άλλων θέλησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, σχολίασε τη διαφωνία των κομμάτων που ομνύουν προς τη Δύση, στη «Συμφωνία των Πρεσπών».

Ως «γνήσιος αριστερός» τόνισε πως η μεταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ που είναι, πλέον, ένα Ευρωπαϊστικό κόμμα και υποστηρίζει τις στρατηγικές επιλογές της Δύσης, είναι για το καλό της χώρας και της Αριστεράς. Αντίθετα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν κατά της ένταξης της "Βόρειας ««Μακεδονίας»»" στο ΝΑΤΟ, αποσκοπώντας σε μικροκομματικά οφέλη εις βάρος των εθνικών, είπε.

Ο βουλευτής από την Κρήτη αρχικά αρνήθηκε ότι κατηγορούσε την "πρώτη φορά αριστερά" πως χρεοκόπησε την Ελλάδα το 2015 και αδίκως προσπάθησε να τα "μπαλώσει" αργότερα, όταν βγήκε στη φόρα παλαιότερο δικό του Tweet:

Τέλος, μετά την αναφορά στους "παριδοκάπηλους" (που ποτέ δε λείπει από την ατζέντα των εθνοτερμίτων) και τον λεκτικό καβγά του με τον Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτήρισε τους Σκοπιανούς ««Μακεδόνες»» και μας διαβεβαίωσε πως η ελληνική Μακεδονία, προφανώς είναι ελληνική!

Με τις υγείες μας..!

Γεωργιάδης: Εξευτελισμός του Βουλευτή οι Επιστολές των 6 Προθύμων