Ορκίστηκε Βουλευτής ο Τέρενς Κουίκ – Τι Έλεγε Παλαιότερα ? (Video)

Ορκίστηκε Βουλευτής ο Τέρενς Κουίκ - Στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ
Δεν παραδίδει την έδρα που πήρε από την παραίτηση του Θανάση Παπαχριστόπουλο ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ · στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Επεισόδιο με τον Δημήτρη Καμμένο πριν την ορκωμοσία.
Ορκίστηκε Βουλευτής ο Τέρενς Κουίκ
Επιστολή με την οποία γνωστοποιεί ότι στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ότι δεν παραδίδει την έδρα απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής ο Τέρενς Κούικ: Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία ημέρα της συνταγματικής της προθεσμίας. Με τη δεδηλωμένη αυτή πρόθεση μου, δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την απόπειρα επιστροφής εκείνον που κατ έκλεψαν την Ελλάδα και ελπίζουν σε κουκουλώματα τον ανομημάτων τους, δήλωσε ο πρώην δημοσιογράφος.

Επιστολή Τέρενς Κουίκ - Στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ

Το επεισόδιο με τον Δημήτρη Καμμένο

Στην αίθουσα της Ολομέλειας, παρών ήταν και ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος ο οποίος μόλις είδε τον Τέρενς Κουίκ να τον προσεγγίζει για να τον χαιρετίσει ανέφερε χαρακτηριστικά: Μακριά από μένα · να παραδώσεις την έδρα! Ντροπή σου... που έπεφτες στα γόνατα κι έκλαιγες για τη Μακεδονία. Να παραδώσεις την έδρα ρε. Πως και δεν είσαι σε κανένα αεροπλάνο; του φώναξε, με τον κ. Κουίκ να τον κοιτά έκπληκτος και να μονολογεί: Ήρθε για τη φωτογραφία...

terens kouik gonastistos gia tin makedonia ston peiraia

Πούλησες τη Μακεδονία κι έρχεσαι να ορκιστείς, τομάρι, εγώ παρέμεινα δεξιός γι' αυτό διεγράφην, δεν έγινα Συριζαίος στα γεράματα για μία καρέκλα, ήταν μερικά ακόμα από τα «γαλλικά» με τα οποία "στόλισε" τον Τ. Κουίκ ο Δ. Καμμένος.
Οι "κακές γλώσσες" λένε ότι το φραστικό επεισόδιο είχε έντονη συνέχεια και εκτός Ολομέλειας.

Ορκίστηκε Βουλευτής ο Τέρενς Κουίκ – Τι Έλεγε Παλαιότερα ?