Η Πάολα Φωκά live στην Εκπομπή Στην Υγειά Μας (Video)

Η Πάολα Φωκά live στην Εκπομπή Στην Υγειά μας
Στην ►Πάολα και τους φίλους της αφιέρωσε η εκπομπή του ΣΚΑΪ Στην Υγειά Μας τη χθεσινή βραδιά, με αγαπημένα τραγούδια, ξεχωριστές ερμηνείες, πολλές λαϊκές αλλά και Ποντιακές μουσικές συναντήσεις (Στανίση, Αδαμαντίδης, αδελφοί Τσαχουρίδη, Κετιμέ).

Παρόντες στο στούντιο 2 από τους μεγαλύτερους Έλληνες λαϊκούς συνθέτες, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Αλέκος Χρυσοβέργης, με την Παολάρα (ή Παγώνα Καραμήτσιου) να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες τους με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.
Η απόδοση-ερμηνεία των τραγουδιών που ακούστηκαν από τον Μέγιστο Στέλιο Καζαντζίδη, από αυτή τη γυναικεία φωνή/φωνάρα της Μακεδονίτισσας τραγουδίστριας, είναι πραγματικά απίστευτος!

Η μοναδική Κατερίνα Στανίση, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Σοφία Βόσσου, ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης με την πολυμελή ορχήστρα τους και την ποντιακή λύρα, η γλυκύτατη Αρετή Κετιμέ αλλά και ο Χάρης Βαρθακούρης τραγούδησαν μαζί με την Πάολα.

Εκπομπή Στην Υγειά μας - 02/03/2019
Στην παρέα βρίσκονταν η ημί-πόντια Λάουρα Νάργες, που έδειξε να απολαμβάνει με το παραπάνω την κεμεντζέ και οι: Μπάγια Αντωνοπούλου, Κων/νος Ρήγος, Μίλτος Καρατζάς, Τόνυ Δημητρίου, Κώστας Αποστολάκης, Στράτος Τζώρτζογλου, Σοφία Μαργιόλα, Μάγδα Τσέγκου, Νίκος Αναδιώτης, Μάνος Ιωάννου, Βίκυ Κάβουρα, Αντελίνα Τελώνη, Τόνυ Μαυρίδης, Γιώργος Κατσινόπουλος, Χριστίνα Στεφανίδη και Ιωάννα Σιαμπάνη.

Η Πάολα Φωκά live στην Εκπομπή Στην Υγειά μας