Πέρασε και από ΠΑΟ ο ΠΑΟΚ | Νίκη με 0-2 στο ΟΑΚΑ (Video)

Πέρασε και από ΠΑΟ ο ΠΑΟΚ | Νίκη με 0-2 στο ΟΑΚΑ
Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού μέσα στο ΟΑΚΑ με σκορ 0-2 (Μαουρίσιο στο 2' και Ζαμπά στο 47') στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League. Έτσι, ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης υπερπήδησε ένα από τα τελευταία «υψηλά» εμπόδια στην ξέφρενη κούρσα του προς τον τίτλο.
Ο πρωτοπόρος αύξησε τη διαφορά του στους 10 βαθμούς από τον 2ο Ολυμπιακό που παίζει τη Δευτέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ η 5η θέση απομακρύνθηκε περισσότερο για την ομάδα του Δώνη, που έχασε και το εφετινό αήττητο στα εντός έδρας παιχνίδια.

Οι ασπρόμαυροι αιφνιδίασαν τους πράσινους στο 2ο μόλις λεπτό του αγώνα. Σε εκτέλεση κόρνερ ο Διούδης έκανε κακή έξοδο και ο Μαουρίσιο, προωθημένος στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ.

Οι παίκτες του Δώνη ισορρόπησαν (κάπως) το παιχνίδι στο τελευταίο 10λεπτο του ημιχρόνου και έχασαν 2 σημαντικές ευκαιρίες μέσα σε ένα λεπτό.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με γκολ "από τα αποδυτήρια", στο ίδιο χρονικό σημείο. Στο 47' ο Μάτος έκανε την προσπάθεια από τα δεξιά και γύρισε προς τον Μπίσεσβαρ, οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού δεν κατάφεραν να απομακρύνουν τη μπάλα η οποία κατέληξε στον Ζαμπά, εκείνος πλάσαρε τον Διούδη και έγραψε το 0-2.

pao-paok-0-2-γκολ-Ζαμπά

Η αποβολή του Ζαμπά με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 71', για «επικίνδυνο» παιχνίδι στον Κολοβέτσιο, αναθέρμανε το ενδιαφέρον και έδωσε κάποια ελπίδα στους γηπεδούχους, που έφτασαν κοντά στο γκολ στο 76', όταν ο Πασχαλάκης με εντυπωσιακή απόκρουση είπε "όχι" στο μακρινό σουτ του Ινσούα, ενώ το ίδιο έπραξε και στο 87', σε γυριστό σουτ του Μακέντα.

Οι γηπεδούχοι γλίτωσαν το 0-3 όταν, στο 84', σε αντεπίθεση του ΠΑΟΚ βγήκαν 3 παίκτες του με 1 του ΠΑΟ, ο Κρέσπο μοίρασε στον Πέδρο Ενρίκε κι εκείνος ανενόχλητος, από το σημείο του πέναλτι, «σούταρε» πολύ πάνω από την εστία.

Πέρασε και από ΠΑΟ ο ΠΑΟΚ | Νίκη με 0-2 στο ΟΑΚΑ (Video)