Αυτός Είναι ο «Χουντικός» Έλληνας Μετανάστης που Έβγαλε απ' τα Ρούχα του τον Κοτζιά (Video)

Αυτός Είναι ο «Χουντικός» Έλληνας Μετανάστης που Έβγαλε απ' τα Ρούχα του τον Κοτζιά
Ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Τάτσιος Γεώργιος, στις 31 Μαίου του 2018 κατέθεσε μήνυση κατά του Κοτζιά για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας, σφετερισμό λαϊκής κυριαρχίας και κατάχρηση εξουσίας.

Η δικαιοσύνη έστειλε τη μήνυση του στη Βουλή για διερεύνηση (εξεταστική επιτροπή και άρση βουλευτικής ασυλίας). Το θέμα δεν αναφέρθηκε καν στη Βουλή, η δικογραφία όμως παραμένει εκεί έως ότου βρεθεί ο αριθμός των 30 βουλευτών (οι οποίοι θεωρείται σίγουρο ότι θα βρεθούν από την επόμενη κυβέρνηση) που θα ζητήσουν σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Την ώρα που ο ►Κοτζιάς τρέμει στην (βέβαιη) πιθανότητα να δικαστεί για την «συμφωνία» της λίμνης, ο Γιάννης Γκέκας του "υπενθύμισε" την υπόθεση (κατά την διάρκεια εκδήλωσης που ο ίδιος ήταν ομιλητής στο Μόναχο για την ελληνική εξωτερική πολιτική και την Συμφωνία των Πρεσπών) και ο χοντρούλης, έξαλλος, ακολούθησε την πεπατημένη των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ... Άρχισε να αποκαλεί «ακροδεξιούς, φασισταριά, χουντικούς» όσους διαφώνησαν μαζί του, χρησιμοποιώντας εκφράσεις «άκου χουντικέ», «βούλωσέ το και άκου», «μωρή» κ.λπ...

Δείτε τι του είπε ο κ. Γιάννης Γκέκας πριν ο πρώην υπουργός αρχίσει να ωρύεται και να υβρίζει.


Αυτός Είναι ο «Χουντικός» Έλληνας Μετανάστης που Έβγαλε απ' τα Ρούχα του τον Κοτζιά