Κοτζιάς σε Έλληνα Μετανάστη στη Γερμανία: Βούλωσε το και Άκου Χουντικέ (Video)

Βούλωσε-το-και-Άκου-Χουντικέ-Είπε-σε-Έλληνα-Μετανά-στη-Γερμανία-ο-Κοτζιάς
Φασίστες, ακροδεξιούς και χουντικούς χαρακτήρισε μέλη του Μακεδονικού Συλλόγου του Μονάχου που διαφώνησαν μαζί του, ο πρώην υπουργός εξωτερικών ►Νίκος Κοτζιάς, όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, πολίτες που παρακολουθούσαν εξέφρασαν την αντίθεσή τους διακόπτοντας τον.

Αντιδρώντας «δημοκρατικά» (πάντα) ο Κοτζιάς δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ακροδεξιούς, φασισταριά και χουντικούς όσους διαφώνησαν μαζί του, χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως «άκου χουντικέ», «βούλωσέ το και άκου», «μωρή» κ.λπ!

Οι Έλληνες της Γερμανίας αποδοκίμασαν τον πρώην υπουργό για την «Συμφωνία των Πρεσπών» και την ελληνική εξωτερική πολιτική. Μάλιστα, ο ίδιος θεώρησε ότι οι πολίτες/μέλη Μακεδονικού Συλλόγου του Μονάχου, τον... απείλησαν..! Τελικά η ένταση εκτονώθηκε αφού οι διαμαρτυρόμενοι... ««φασίστες»» απομακρύνθηκαν από την αίθουσα.


Τώρα, Ποιος Πραγματικά Είναι ο Φασίστας..?.. Αυτός που διαμαρτύρεται επειδή ΚΆΠΟΙΟΙ με το "έτσι θέλω" ξεπούλησαν τα ιερά και όσια της πατρίδας του, ή ο υποστηρικτής του Πατερούλη ►Στάλιν, Νίκος Κοτζιάς, που «διατάζει» κουνώντας το δάχτυλο και υβρίζει "Βούλωσέ το και Άκου, Χουντικέ, Φασίστα..." όποιον τολμά να διαφωνήσει..?

Κοτζιάς σε Έλληνα Μετανάστη στη Γερμανία: Βούλωσε το και Άκου Χουντικέ