Ράμα και Ερντογάν Εναντίον των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου

Ράμα-Ερντογάν-Εναντίον-των-Ελλήνων-της-Βορείου-Ηπείρου
Έντι Ράμα και Ταγίπ Ερντογάν συμφώνησαν να δημιουργήσουν τρεις μουσουλμανικές πόλεις προσφύγων των 10.000 κατοίκων η κάθε μια, κατά μήκος των ελληνοαλβανικών συνόρων, με σκοπό να διασπάσουν την ενότητα του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά στη διάρκεια της Ιστορίας.

Είναι προφανές ότι το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και ειδικά ο κ. Δένδιας, που κατάγεται από τη Χιμάρα, επιβάλεται να πράξει τα δέοντα ώστε να αποτραπεί αυτό το έγκλημα εις βάρος του Ελληνισμού.

Το Σχόλιο της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών

Να γεμίσει την Βόρειο Ήπειρο μόνιμους μετανάστες και πρόσφυγες με σκοπό την αλλοίωση του πληθυσμού της περιοχής σχεδιάζει ο Ράμα, σύμφωνα με διαρροές της Αλβανικής Κυβέρνησης.

Ράμα-Ερντογάν-Εναντίον-των-Ελλήνων-της-Βορείου-Ηπείρου-1

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι οι καταυλισμοί θα δημιουργηθούν στην Ελληνοαλβανική μεθόριο: Αργυρόκαστρο, Αγ. Σαράντα, Κορυτσά και θα φιλοξενήσουν αρχικά 30.000 άτομα, μέρος των οποίων θα χρησιμοποιηθεί ως εργατικό δυναμικό για την ανοικοδόμηση των περιοχών που επλήγησαν από τον σεισμό.
Η Αντίδραση του Πρώην Προέδρου της Αλβανίας Μπουγιάρ Νισάνιστα στα Σχέδια του Ράμα

Την αντίδραση του στα σχέδια του Έντι Ραμα εξέφρασε ο πρώην Πρόεδρος της Αλβανίας, Μπουγιάρ Νισάνι, ο οποίος δήλωσε:

Η κίνηση αυτή της Κυβέρνησης στρέφεται και πάλι κατά της Ελλάδας και της ΕΕ επί το πλείστον. Τούτο διότι ενώ η Αλβανία θα έπρεπε να είναι αλληλέγγυα με την Ελλάδα ώστε να εμπεδωθεί ότι τα σύνορα της Ευρώπης είναι εκεί που δίνεται η μάχη συγκράτησης των προσφύγων- μεταναστών, ο Ράμα σπάει το μέτωπο μετατοπίζοντας τη γραμμή στα μετόπισθεν.

Φαίνεται πως ο Ερντογάν βρήκε νέο τρόπο άσκησης πίεσης προς την Ελλάδα και την ΕΕ, μέσω της απομίμησής του στην Αλβανία που ονομάζεται Έντι Ράμα.
πηγή: infognomonpolitics.gr

Ράμα και Ερντογάν Εναντίον των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου