Συναυλία για τα Δικαιώματα των Μεταναστών, Χωρίς Άδεια Λόγω Κορονοϊού

Διοργάνωση Συναυλίας της ΚΕΕΡΦΑ με Άδεια που Ανακλήθηκε Λόγω Κορονοϊού
Απίστευτη ανευθυνότητα των αρχών στα Βριλήσσια, όπου η ΚΕΕΡΦΑ, Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, πραγματοποίησε συναυλία της οποίας η άδεια είχε ανακληθεί για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό. 
Η απαγόρευση μαζικών συναθροίσεων λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης των κρουσμάτων του κορονοϊού, δεν πτόησε τα μέλη της ΚΕΕΡΦΑ. Προφανώς είχαν διαφορετική άποψη, καθώς διοργάνωσαν συναυλία για τα δικαιώματα των μεταναστών, στην πλατεία Αναλήψεως που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από το αστυνομικό τμήμα Βριλησσίων.

Κίνηση-Ενωμένοι-Ενάντια-στο-Ρατσισμό-και-τη-Φασιστική-Απειλή

Παρά το γεγονός ότι ο τοπικός δήμος είχε απαντήσει σε σχετικό ερώτημα ότι «η εκδήλωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί», η συναυλία πραγματοποιήθηκε μπροστά στα απορημένα βλέματα των λίγων περαστικών της πλατείας αλλά και προς μεγάλη έκπληξη των δεκάδων κατοίκων οι οποίοι, κλεισμένοι στα σπίτια τους, άκουγαν τους δυνατούς ήχους της μουσικής αναρωτώμενοι τι συμβαίνει.
Το vrilissiapress.gr παρουσίασε το σχετικό έγγραφο με το οποίο ανακλήθηκε η αρχική άδεια, το οποίο οι διοργανωτές αγνόησαν επιδεικτικά, χωρίς, μάλιστα, καμία ενόχληση από καμία αρμόδια αρχή.

Το-έγγραφο-με-το-οποίο-ανακλήθηκε-η-αρχική-άδεια-της-συναυλίας-της-ΚΕΕΡΦΑ-στα-Βριλήσσια

Συναυλία για τα Δικαιώματα των Μεταναστών Χωρίς Άδεια Λόγω Κορονοϊού