Η Αλήθεια για το «Fake» Βίντεο από την Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης

Η-Αλήθεια-για-το-Fake-Βίντεο-από-την-Νέα- Παραλία-της-Θεσσαλονίκης
Χιλιάδες χρήστες αντιδρούν σχολιάζοντας στα social media το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού Open που παρουσίασε "πλήθος κόσμου" στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης και έγινε η αιτία για το κλείσιμο και την απαγόρευση της κυκλοφορίας σε αυτήν.
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το βίντεο είναι προηγούμενης ημερομηνίας, πριν παρθούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, άλλοι ότι είναι κατασκευασμένο κ.λπ. Δεν έλειψαν και σχετικά άρθρα που αλλά και βίντεο που παρουσίασαν αναλυτικά τη «συνωμοσία»..!

Απ ότι καταλάβατε, όλο το θέμα ( πέρα από τον ιό) είναι κάτι άλλο. Κάτι πολύ βαθύτερο!!! Όταν ΚΑΙ η Ελληνική τηλεόραση...
Δημοσιεύτηκε από Γιώργος Ζερβάκης στις Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020

Όπως συνήθως, "η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση" · ανάμεσα, δηλαδή, στα «πραγματικά» πλάνα του καναλιού και τις «θεωρίες συνωμοσίας» που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Ένας από τους «πρωταγωνιστές» του βίντεο, ο Δημήτρης "Sovarotis Miden", που φαίνεται να περπατά και στη συνέχεια να στέκεται μπροστά στην κάμερα, έδωσε την απάντηση του ► στο δικό του κανάλι στο YouTube και ξεκαθάρισε το τί είναι αληθινό και τί «ψεύτικο» στα πλάνα του Open.
Το βίντεο είναι αληθινό, δηλαδή όχι μονταρισμένο. Στην προσπάθεια του, όμως, να "δραματοποιήσει" την κατάσταση (γιατί η υπερβολή «πουλάει») το εν λόγω κανάλι πρόβαλε πλάνα τα οποία πάρθηκαν από συγκεκριμένη γωνία λήψης και με συγκεκριμένο φακό στην κάμερα, έτσι ώστε οι άνθρωποι να φαίνονται περισσότεροι, σε λιγότερα μέτρα και φυσικά πολύ πιο κοντά ο ένας στον άλλο.

Η Αλήθεια για το «Fake» Βίντεο από την Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης