Η Σύζυγος του Jose Sa, Raquel Jacob, στο Playboy (Making of - Video)

raquel-jacob-on-playboy-making-of
Η Ρακέλ Γιακόμπ, γυναίκα του Πορτογάλου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Ζοζέ Σα, άναψε φωτιές στο Instagram αφού εμφανίστηκε γυμνή στην μπανιέρα της.

Το άλλοτε μοντέλο και πρωταγωνίστρια τηλεοπτικών σειρών στην Πορτογαλία, φρόντισε το τελευταίο να προκαλέσει… σεισμό στα social media, με αυτό το βίντεο... Aξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πριν μόλις 8 μήνες γέννησε.

raquel-jacob-hot

H Raquel έκανε τα πρώτα της βήματα στη σκηνή σε ηλικία μόλις 6 ετών, όταν συμμετείχε στο έργο Menina do Mar, στο Casa da Misericordia de Matosinhos.

raquel-jacob-on-playboy

raquel-jacob-on-playboy-3

Σε ηλικία 16 ετών συμμετείχε στη νεανική σειρά TVI Morangos com Acucar, μαζί με τη δίδυμη αδερφή της Catarina Jacob. Από τότε συμμετέχει σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα, σαπουνόπερες και βίντεο κλιπ.

raquel-jacob-on-playboy-1

raquel-jacob-on-playboy-2

H όμορφη Raquel Jacob φωτογραφήθηκε για το Playboy Poland τον Αύγουστο του 2013, από τον φωτογράφο Ana Dias. Το επόμενο διάστημα το υλικό δημοσιεύτηκε στις σελίδες των Playboy της Σλοβενίας, της Ιταλίας και της Βραζιλίας, ενώ εμφανίστηκε και σε άλλα ανδρικά περιοδικά όπως το Maxmen και το περιοδικό J.

Η Σύζυγος του Jose Sa Raquel Jacob στο Playboy