Επίθεση με Βιτριόλι: Βίντεο Ντοκουμέντο με την Δράστη Μεταμφιεσμένη

Επίθεση-με-Βιτριόλι-Βίντεο-με-τη-Δράστη
Στη δημοσιότητα δόθηκε νέο βίντεο από την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Η δράστης έχει καταγραφεί σε κάμερα να φορά την ίδια περούκα και καμπαρντίνα

Εικόνες από κάμερα ασφαλείας, όπου εμφανίζεται η δράστης της επίθεσης, φορώντας περούκα και καπαρντίνα, να προσεγγίζει το ταξί που είχε καλέσει για να απομακρυνθεί απο την περιοχή, όπου βρίσκεται το γραφείο όπου εργάζεται η 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση, μετέδωσε ο ΑΝΤ1. Το κύκλωμα έχει καταγράψει την ίδια γυναίκα στις 19/05 σε κατόπτευση του χώρου.

Η δράστης έχει καταγραφεί και την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι, να φορά την ίδια περούκα και καμπαρντίνα, να απομακρύνεται με ταχύτητα απο το κτήριο, όπου στεγάζεται το γραφείο όπου εργάζεται η 34χρονη, να προσεγγίζει το ταξί που είχε καλέσει, να επιβιβάζεται σε αυτό και να απομακρύνεται από το σημείο.

Τα Στοιχεία που Οδήγησαν στη Σύλληψη

Μετά από ένα μήνα ερευνών, η αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου. Στην έρευνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν την τηλεκάρτα που χρησιμοποιούσε για να καλέσει ταξί από το σημείο της επίθεσης και η οποία «έδειξε» την 35χρονη συλληφθείσα.

Επίθεση-με-Βιτριόλι-Φερόμενη-ως-Δράστης
H 35χρονη χρησιμοποίησε την τηλεκάρτα, μετά την φερόμενη πράξη της, για να κάνει ένα τηλεφώνημα σε αλλοδαπό άνδρα. Αυτό ήταν και το κομβικό στοιχείο το οποίο οδήγησε τις Αρχές στην αποκάλυψη της ταυτότητας της γυναίκας που φαίνεται να βρίσκεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Αττικής όταν πήραν τα χέρια τους την ανάλυση της τηλεκάρτας που χρησιμοποίησε η 35χρονη για να καλέσει ταξί και να φύγει από το σημείο της επίθεσης διαπίστωσαν ότι εκτός από 3 κλήσεις που είχε κάνει σε εταιρεία ραδιοταξί υπήρχε και μια κλήση σε έναν Μπαγκαντεσιανό στον οποίο απευθύνθηκαν οι αστυνομικοί και διαπίστωσαν ότι ήταν την ίδια ημέρα που είχε επικοινωνήσει μαζί του η 35χρονη, για προσωπική της δουλειά.

Οι αστυνομικοί ρώτησαν τον αλλοδαπό ποια είναι αυτή η γυναίκα που επικοινώνησε μαζί τους και λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν η 35χρονη.

Αυτό ήταν το πρώτο και ουσιαστικό στοιχείο για να βάλουν τη γυναίκα στο μικροσκόπιο οι αστυνομικοί και να εντοπίσουν το πρωί της Πέμπτης, μέσα στην τσάντα της την τηλεκάρτα που είχε χρησιμοποιήσει και λίγο αργότερα να εντοπίσουν στο σπίτι της την περούκα, την καμπαρντίνα και το σακίδιο που έφερε την ώρα της επίθεσης.
Original video from ANT1 TV

Επίθεση με Βιτριόλι: Βίντεο Ντοκουμέντο με τη Δράστη Μεταμφιεσμένη


Σύλληψη - Στη δημοσιότητα δόθηκε νέο βίντεο από την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Η δράστης έχει καταγραφεί σε κάμερα να φορά την ίδια περούκα και καμπαρντίνα