Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε πρατήριο καυσίμων στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα, που αγνοείτο από το μεσημέρι της Πέμπτης 11/06. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η μικρή μαθήτρια βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 13/06, λίγο πριν τις 09.00, σε πρατήριο καυσίμων επί της οδού Σοφούλη στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Την πληροφορία επιβεβαίωσε στο protothema.gr ο κ. Γιαννόπουλος από το Χαμόγελο του Παιδιού. 

Η 10χρονη πήγε μόνη της περίπου στις 9 το πρωί στο πρατήριο υγρών καυσίμων, πλησίασε διερχόμενη γυναίκα και εκείνη με τη σειρά της ειδοποίησε τις αρχές. Η αστυνομία παρέλαβε την 10χρονη και τη μετέφερε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με περιπολικό. Η υγεία της βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Το Χρονικό της Υπόθεσης

Η 10χρονη Μαρκέλλα εξαφανίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι, καθώς επέστρεφε από το σχολείο, μόλις 200 μέτρα απόσταση από το σπίτι της.


Η μαθήτρια, επέστρεφε στο σπίτι της μαζί με έναν συμμαθητή της, όταν κάποια στιγμή άκουσε μια γυναίκα να τη φωνάζει. Σύμφωνα με τον συμμαθητή της, η 10χρονη φάνηκε να ήξερε τη γυναίκα που τη φώναξε, πήγε κοντά της και απομακρύνθηκε μαζί της κρατώντας την από το χέρι. Ο ίδιος, περιέγραψε στην αστυνομία τη γυναίκα που είδε, λέγοντας πως είναι περίπου 30-35 χρονών, σχετικά λεπτό σωματότυπο, μαύρο κολάν σορτς, μαύρη μπλούζα και κόκκινα μαλλιά.

Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη


Σε πρατήριο καυσίμων στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η μικρή μαθήτρια που αγνοείτο από το μεσημέρι της Πέμπτης 11/06