Αλήθειες που Καίνε από την Ελληνίδα Μουσουλμάνα Σουλεϊμάν Σαμπιχά (+Video)

Αλήθειες-που-Καίνε-από-την-Ελληνίδα-Μουσουλμάνα-Σουλεϊμάν-Σαμπιχά-Θράκη
Η Σαμπιχά Σουλεϊμάν είναι Ελληνίδα Μουσουλμάνα Ρομά, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δροσερού Ξάνθης. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο στόχαστρο, καθώς προσπαθεί να εξανθρωπίσει τον οικισμό των Ρομά στη Θράκη, να προβάλει τα δικαιώματα των Ελλήνων μουσουλμάνων και κυρίως να βάλει φραγμό στην προσπάθεια ελέγχου και χειραγώγησης τους από το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.
Έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες και έχει δώσει σκληρούς αγώνες στη δημιουργία ελληνικού σχολείου και παιδικού σταθμού στο Δροσερό, παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες του τουρκικού Προξενείου να την σταματήσει.

Η κυρία Σουλεϊμάν, έχει εμφανιστεί σε πολλές επιτροπές του ΟΗΕ, για να καταγγείλει την προσπάθεια εκτουρκισμού της φυλής της και για τη δράση της αυτή έχει τιμηθεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Στην συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στον Πάρη Καρβουνόπουλο στο militaire.gr, περιγράφει τις προσπάθειες και τις τακτικές των αυτοαποκαλούμενων "Τούρκων" της Δυτικής Θράκης οι οποίοι, με τη βοήθεια της Άγκυρας και του Προξενείου της Κομοτηνής, προσπαθούν με κάθε τρόπο να εκτουρκίσουν όλους τους μουσουλμάνους της περιοχής. Τους Έλληνες πολίτες μουσουλμάνους που έχουν ξεκάθαρα ελληνική εθνική συνείδηση και αντιστέκονται σθεναρά, παρά την έλλειψη οποιασδήποτε βοήθειας της ελληνικής Πολιτείας, η οποία εδώ και δεκαετίες και για κάποιον ανεξήγητο λόγο διαπράττει εθνικό έγκλημα, αδιαφορώντας συστηματικά.


Αλήθειες που Καίνε από την Ελληνίδα Μουσουλμάνα Σουλεϊμάν


Θράκη - Το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και η Ελληνίδα Μουσουλμάνα Ρομά Σαμπιχά Σουλεϊμάν πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών