Τατιάνα Στεφανίδου | Βουτιές από Σκάφος με Σέξι Μαγιό (Video)

Τατιάνα-Στεφανίδου-Βουτιές-από-Σκάφος-με-Σέξι-Μαγιό
Οι διακοπές της δημοσιογράφου-παρουσιάστριας που ποστάρει στο Instagram το κορμί λαμπάδα και τα γαλανά νερά του Ιονίου.
Πριν από λίγες ημέρες ανέβασε στο Instagram μια μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία όπου, σαν σταρ του σινεμά, ποζάρει με σέξι μαύρο ολόσωμο μαγιό που αναδεικνύει το κορμί της, μέσα σε σκάφος στο Φισκάρδο.

Τατιάνα-Στεφανίδου-πόζα-με-Σέξι-Μαγιό-στο-instagram

Πολλοί μίλησαν για φίλτρα και photoshop. Η Τατιάνα Στεφανίδου, που διατηρεί με τους φαν της συνεχή επικοινωνία μέσω των social media, δεν δίστασε να απαντήσει στα σχόλια: «Πράγματι δεν είναι τα πόδια μου τόσο μακριά. Δεν είναι φίλτρο. Είναι η γωνία που η κόρη μου τράβηξε τη φωτογραφία. Καλησπέρα».

Τατιάνα-Στεφανίδου-πόζα-με-Σέξι-Μαγιό-στην-πισίνα-instagram

Η πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ (η συνεργασία έληξε πριν από λίγο καιρό) παραθερίζει με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, στο Ιόνιο. Το μεσημέρι της Παρασκευής, το σκάφος της οικογένειας βρέθηκε στους Παξούς.

Σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, η Τ. Στεφανίδου με μαύρο ολόσωμο μαγιό βουτάει από το σκάφος στο νερό και σχολιάζει: «Από τους Παξούς με αγάπη!». Λίγο αργότερα, «επανέρχεται» με νέο βίντεο, καθώς οι ακόλουθοι της ζητούσαν "περισσότερα" από την παρουσιάστρια και γράφει: «Και γι αυτούς που ζήτησαν βουτιά με το κεφάλι. Αφιερωμένη!».

Τατιάνα Στεφανίδου | Βουτιές από Σκάφος με Σέξι Μαγιό


Οι διακοπές της παρουσιάστριας που ανέβασε βίντεο στο Instagram το κορμί λαμπάδα και τα γαλανά νερά του Ιονίου