Τούρκος Αντιπτέραρχος : Η Ελληνική Αεροπορία Είναι Ικανή να Βομβαρδίσει την Άγκυρα (Video)

Τούρκος-Αντιπτέραρχος-Η-Ελληνική-Αεροπορία-Είναι-Ικανή-να-Βομβαρδίσει-την-Άγκυρα
Ο Τούρκος αντιπτέραρχος ε.α. Ερντογάν Καρακούς με δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε στην Άγκυρα να μην υποτιμάει τις δυνατότητες της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και επεσήμανε: Σήμερα η Π.Α. της Ελλάδας διαθέτει απίστευτες ικανότητες επίθεσης.

Σε τηλεοπτική εκπομπή με θέμα την κρίση στην ανατολική Μεσόγειο, ο απόστρατος αξιωματικός της τουρκικής Π.Α. δήλωσε μεταξύ άλλων: Μην υποτιμάτε καθόλου την Ελλάδα. Ξέρετε για πιο λόγο; Το 1974 η Π.Α. της Ελλάδας ήταν ασύγκριτα πιο αδύναμη σε σχέση με αυτήν της Τουρκίας. Αλλά μετά το 1974 το σώμα στο οποίο επένδυσε τα περισσότερα ήταν η Π.Α. και σήμερα η Π.Α. της Ελλάδας διαθέτει απίστευτες ικανότητες επίθεσης. Επαναλαμβάνω: Διαθέτει ικανότητα να κάνει επίθεση στην Τουρκία και μην το υποτιμάτε καθόλου αυτό.

Επίσης, τόνισε το αξιόμαχο της ελληνικής Π.Α. της οποίας η ακτίνα δράσης μπορεί να φτάσει έως την Άγκυρα και τη Σεβάστεια, με τις δηλώσεις του να προκαλούν έντονες αντιδράσεις και να γίνονται viral στα τουρκικά social media.
Ο Ερντογάν Καρακούς διατύπωσε τη θέση του και με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σχολιάζοντας: Η Ελλάδα δεν είναι η παλιά Ελλάδα. Η αεροπορική της δύναμη είναι ισχυρή. Τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη μπορούν να φτάσουν στην Άγκυρα και να χτυπήσουν τις εγκαταστάσεις της αμυντικής μας βιομηχανίας.



Τούρκος Αντιπτέραρχος : Η Ελληνική Αεροπορία Είναι Ικανή να Βομβαρδίσει την Άγκυρα


Ο Ερντογάν Καρακούς σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε στην Άγκυρα να μην υποτιμάει τις δυνατότητες της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και επεσήμανε πως η Π.Α. της Ελλάδας διαθέτει απίστευτες ικανότητες επίθεσης