Γιαννάκος: Μετανάστες το 40% των Νοσηλευομένων με Κορονοϊό στην Αθήνα (Audio - Video)

Μετανάστες-το-40%-των-Νοσηλευομένων-με-Κορονοϊό-στην-Αθήνα
Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων) στην εκπομπή Παρέμβαση του Κώστα Παπαζαφειρίου στο Metropolis 95.5, χαρακτήρισε ως κινητές υγειονομικές βόμβες τους μετανάστες, λόγω των κακών συνθηκών διαβίωσης τους.

Τα πρόσφατα στοιχεία από το νοσοκομείο Σωτηρία αναφέρουν πως από τα 140 περιστατικά που νοσηλεύονται τα 45 είναι αλλοδαποί, κυρίως από το κέντρο της Αθήνας και στον Ευαγγελισμό από τα 85 περιστατικά τα 35 είναι επίσης αλλοδαποί από το κέντρο της Αθήνας και από hot spot, δήλωσε ο Μ. Γιαννακός, τονίζοντας πως απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα, διαφορετικά θα υπάρξει πολύ μεγάλη μετάδοση του covid 19.

Ο Κώστας Παπαζαφειρίου, με τον δικό του (πάντα) χαρακτηριστικό (αλλά όχι πάντα «ευχάριστο») τρόπο, στάθηκε στην προσπάθεια απόκρυψης εμφάνισης κρουσμάτων στις δομές μεταναστών, από αρμόδιους γιατρούς και πολιτικούς, όπως και στις δηλώσεις τους περί... "μικρής πιθανότητας εξάπλωσης" του κορονοϊού, στα σημεία αυτά.

The Mall 24

Γιαννάκος: Μετανάστες το 40% των Νοσηλευομένων με Κορονοϊό στην Αθήνα

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ Γιαννάκος, εκπομπή Παρέμβαση Παπαζαφειρίου Metropolis radio 95.5, Υγειονομική βόμβα οι μετανάστες, covid 19