Οι Πρώτες Εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη στην TV (Video)

eleni-menegaki-nea-sirial-mpakouria-ekpompi-kokteil-1991-1992

Η ►Ελένη Μενεγάκη στο Κοκτέιλ του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη (1991 MEGA) και η «hot» εμφάνιση στα Μπακούρια (1992 Ant1) με τους Αλκίνοο Ιωαννίδη, Βλάσση Μπονάτσο, Τόνυ Δημητρίου και Δημήτρη Πιατά.

Οι περισσότεροι γνωρίσαμε και "θαυμάσαμε" την Ε. Μενεγάκη στο τηλεπαιχνίδι Mega Banca με τον Γιώργο Πολυχρονίου, ωστόσο, η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση δεν ήταν αυτή, αλλά η συμμετοχή της στο τηλεοπτικό μαγκαζίνο του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη Κοκτέιλ, στο MEGA.

Ακολούθησε η εμφάνιση, ως Κρυστάλλω Καταραχιά, στην τηλεοπτική σειρά Τα Μπακούρια, όπου προσπαθεί, ανεπιτυχώς (!?), να γοητεύσει τον Άλκη (Αλκίνοο Ιωαννίδη).

Η Ωραία Ελένη της TV, στην αρχή της πολυετούς καριέρας της εκτός από ηθοποιός εργαζόταν και ως μοντέλο. Έχει αναρτήσει στο Instagram φωτογραφία της, μάλιστα, όταν διαφήμιζε μεγάλη εταιρεία κοσμημάτων, σε ηλικία 18 ετών.

Ελένη-Μενεγάκη-Νέα-Μοντέλο

Μετά από 30 περίπου χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να προκαλεί, ίσως και περισσότερο, τον θαυμασμό των funs (βλέπε ► Νίκος Καρανίκας) και των τηλεθεατών.

Ελένη-Μενεγάκη-Μπικίνι-Παραλία

Μενεγάκη-Μπικίνι-Παραλία

The Mall 24

Οι Πρώτες Εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη στην TV

Η Μενεγάκη στο Κοκτέιλ με Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη 1991 MEGA και Hot στα Μπακούρια 1992 Ant1 με Αλκίνοο Ιωαννίδη Βλάσση Μπονάτσο Τόνυ Δημητρίου Δημήτρη Πιατά