Απλήρωτες Αναπηρικές Συντάξεις Λόγω Κορονοϊού (Video)

Κόπηκαν-Αναπηρικές-Συντάξεις-Λόγω-Κορονοϊού
Έναν ακόμη «Γολγοθά» περνούν οι δικαιούχοι αναπηρικών συντάξεων, οι οποίοι ανά τακτά διαστήματα υποχρεούνται να ακολουθήσουν μια δαιδαλώδη διαδικασία προκειμένου να λάβουν τα χρήματα που δικαιούνται.

Η σύσταση επιτροπών εξέτασης αιτήσεων έχει αναβληθεί λόγω του Covid-19, με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι να μην μπορούν να λάβουν τη σύνταξη ή το επίδομα που δικαιούνται, κάτι το οποίο δεν είχε συμβεί στην πρώτη καραντίνα, αφού είχε δοθεί δίμηνη παράταση σε όλους.

Μία αντίστοιχη περίπτωση βιώνει ο κ. Λάζαρος Μεταξόπουλος από την Αριδαία ο οποίος δεν μπόρεσε να περάσει από αντίστοιχη επιτροπή, με αποτέλεσμα να διακοπεί η αναπηρική του σύνταξη

Όπως αναφέρει στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA ο Λ. Μεταξόπουλος, που περνάει από επιτροπή κάθε δύο χρόνια προκειμένου να καθοριστεί το ποσοστό της αναπηρίας του και να του χορηγηθεί η σύνταξη, τελευταία φορά που πληρώθηκε ήταν στο τέλος του μήνα Σεπτεμβρίου.
Ο κ. Μεταξόπουλος τόνισε ότι από την στιγμή που θα περάσει από την επιτροπή, θα πρέπει να περάσουν άλλοι 2 μήνες για να λάβει τη σύνταξη, δηλαδή θα παραμείνει τουλάχιστον 4 μήνες χωρίς κανένα εισόδημα.

Και το πιο «ωραίο»..!? Κανείς δεν ξέρει ΠΌΤΕ θα συσταθεί επιτροπή..!

Ας ελπίζουμε ότι οι "αρμόδιοι" και ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος δηλώνει πως έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοια θέματα, θα μεριμνήσουν προκειμένου οι άνθρωποι αυτοί να λάβουν ότι δικαιούνται, ΆΜΕΣΑ.

The Mall 24

Απλήρωτες Αναπηρικές Συντάξεις Λόγω Κορονοϊού

Ο επιτροπές εξέτασης έχουν αναβληθεί λόγω Covid-19. Οι δικαιούχοι δεν λαμβάνουν σύνταξη ή επίδομα