Άρης ΠΑΟΚ 1-0 - Γκολ, Φάσεις, Δηλώσεις - 13.12.2020 (Video)

Άρης-ΠΑΟΚ-1-0-Γκολ-Φάσεις-Δηλώσεις-13.12.2020
Ο Άρης ήταν ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ, με γκολ του Μπρούνο Γκάμα στο 40' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και βρίσκεται πλέον μόνος στη 2η θέση του πρωταθλήματος.

Το ματς ήταν "κακό" και σχετικά ισορροπημένο στη συνολική ικανότητα κάθε ομάδας για γκολ. Και οι δύο είχαν περίπου την ίδια ποιότητα και ποσότητα ευκαιριών.

ΠΑΟΚ: Ο Ολλανδός Κάνει Ότι Μπορεί για να Τινάξει το Ματς στον Αέρα
Ο "απίθανος" Ολλανδός διαιτητής Μπας Νιχάους, με τη «βοήθεια» του VAR, παρά λίγο να τινάξει το ματς στον αέρα, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με έντονες διαμαρτυρίες τόσο για το πέναλτι που οδήγησε στο τέρμα των κιτρίνων, όσο και για την εσχάτη των ποινών που αρχικά υπέδειξε στο 71΄για μαρκάρισμα του Σάσα στον Τζόλη και στη συνέχεια αναίρεσε, ενώ διαμαρτύρεται και ο Άρης για την αποβολή του Αουγκούστο.
Ο Νιχάους υπέδειξε, χωρίς δεύτερη σκέψη, πέναλτι στο μαρκάρισμα του Πασχαλάκη (που ξεκάθαρα βρήκε μπάλα) στον Μπερτόγλιο, ενώ πήρε πίσω την απόφασή του για πέναλτι στον Τζόλη από το αρχικό μαρκάρισμα του Σάσα και του Σούντγκρεν, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Στο φινάλε του αγώνα υπήρξαν, επίσης, φωνές για χέρι του Μπαγκαλιάνη μετά από σέντρα του Γιαννούλη.

The Mall 24

Άρης ΠΑΟΚ 1-0 Γκολ Φάσεις Δηλώσεις 13.12.2020

Ο Άρης ήταν ο νικητής του ντέρμπι με ανύπαρκτο πέναλτι. Ολλανδός διαιτητής Μπας Νιχάους VAR