Υπέρ των Γκρίζων Λύκων Ψήφισαν οι Έλληνες Ευρωβουλευτές (Εκτός Τριών)

Υπέρ-των-Γκρίζων-Λύκων-Ψήφισαν-οι-Έλληνες-Ευρωβουλευτές-Εκτός-Τριών
Σε ψήφισμα με τίτλο Στρατηγική της ΕΕ για την Ένωση Ασφάλειας, η ομάδα ID κατέθεσε τροπολογίες με σκοπό τον χαρακτηρισμό των Γκρίζων Λύκων ως τρομοκρατική οργάνωση, τη διακοπή της χρηματοδότησης και τη διενέργεια ελέγχων ιμάμηδων και τζαμιών, καθώς και την υιοθέτηση της πολιτικής No way, που εφαρμόζει η Αυστραλία ως προς τους παράνομους μετανάστες, με επαναπροωθήσεις και αυστηρά φυλασσόμενα θαλάσσια σύνορα. 
Σύμφωνα με το pentapostagma.gr και το tourkikanea.gr, εκτός των Γ.Λαγού, Α.Κωνσταντίνου και Ε. Φράγκου κανείς άλλος, από τους 21 συνολικά Έλληνες ευρωβουλευτές, δεν ψήφισε την τροπολογία αυτή. 

18 Ευρωβουλευτές που εκπροσωπούν την Ελλάδα, η πλειονότητα των οποίων έχουν εκλεγεί με τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΚΙΝΑΛ, δηλαδή, «κάλυψαν» Γκρίζους Λύκους, φανατικούς ισλαμιστές και παράνομους μετανάστες, καταψηφίζοντας τις σχετικές τροπολογίες του ψηφίσματος. 
Το συγκεκριμένο ψήφισμα, εκτός από τις ομάδες Σαλβίνι, Λεπέν κλπ, ψηφίστηκε μόνο από κάποια μεμονωμένα στελέχη του Λαϊκού Κόμματος και των Σοσιαλιστών, κανένα εκ των οποίων δεν ήταν Έλληνας.

Δείτε ►Εδώ όλα "τα καϊνάρια" με τους παχυλότατους μισθούς που μας εκπροσωπούν στην Ευρωβουλή και το κόμμα στο οποίο ανήκει ο καθένας.

The Mall 24

Υπέρ των Γκρίζων Λύκων Ψήφισαν οι Έλληνες Ευρωβουλευτές (Εκτός Τριών

Η Μενεγάκη στο Κοκτέιλ με Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη 1991 MEGA και Hot στα Μπακούρια 1992 Ant1 με Αλκίνοο Ιωαννίδη Βλάσση Μπονάτσο Τόνυ Δημητρίου Δημήτρη Πιατά