Subaru WRX STI 862HP + Travis Pastrana = 6 Εκατομμύρια Προβολές σε 3 Ημέρες (Video)

Travis-Pastrana-Subaru-WRX-STI-862-HP-6-Εκατομμύρια-Προβολές-σε-3-Ημέρες
Με ένα εντυπωσιακό Gymkhana 2020 τελειώνει και αυτή η χρονιά. Ο διάδοχος του Κεν Μπλοκ, τρελό-Τράβις Παστράνα, απογειώνει το Subaru των 862 ίππων και μαζί τις προβολές στο YouTube, όπου μέσα σε 3 ημέρες πλησιάζει τις 6,0 εκ. προβολές!

Για μια δεκαετία περίπου, ο Κεν Μπλοκ είχε αντίπαλο τον Τράβις Παστράνα σε αγώνες και events του motorsport. Πλέον, στο Gymkhana 2020, τη θέση του οδηγού έχει αναλάβει ο δεύτερος με το όνομα του πρώτου να υπάρχει στους τίτλους τέλους καθώς ο Μπλοκ έχει το γενικό πρόσταγμα της παραγωγής.

Μηχανοκίνητος πρωταγωνιστής το Subaru WRX STI των 862 ίππων · ένα lo limit τέρας, μέσα στο πνεύμα των δραστηριοτήτων της Subaru USA.

Travis-Pastrana

Ο Τράβις Άλαν Παστράνα (γεννημένος στις 8 Οκτωβρίου 1983) είναι ένας Αμερικανός επαγγελματίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και stunt performer που έχει κερδίσει πρωταθλήματα και χρυσά μετάλλια X Games σε διάφορους κλάδους, όπως supercross, motocross, freestyle motocross και αγώνες ράλι.
Διευθύνει μια εκπομπή που ονομάζεται Nitro Circus και έχει διαγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RallyCross και στο κύκλωμα Monster Jam.

Έχει επίσης οδηγήσει στο NASCAR και επανέλαβε τρία από τα πιο διάσημα άλματα του τολμηρού Evel Knievel (χωρίς τραυματισμό) στο Λας Βέγκας.

The Mall 24

Travis Pastrana + Subaru WRX STI 862 HP = 6 Εκατομμύρια Προβολές σε 3 Ημέρες

Στο εντυπωσιακό Gymkhana 2020 ο διάδοχος του Κεν Μπλοκ Τράβις Παστράνα απογειώνει το Subaru των 862 ίππων