Μετά το «Μακεδονικό» "Έλυσε'' και το Δημογραφικό ο «Φωστήρας» Νίκος Ξυδάκης! ΆΞΙΟΣ!!!

Έλυσε και το Δημογραφικό, Νίκος Ξυδάκης
Αφού ''έλυσε'' το πρόβλημα της ονομασίας των Σκοπίων -αποκαλώντας και αναφέροντας τα σε άρθρο του, ως «Μακεδονία»- και μέσα στο χάος που έχει δημιουργηθεί από το προσφυγικό, ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης είδε, ή... οραματίστηκε (καλύτερα), τη λύση του δημογραφικού προβλήματος της Ελλάδας...

Αρχικά, σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί στην εκπομπή ''Παραπολιτικά'', συγκρίνοντας τις δύο χώρες, αναρωτήθηκε διερωτώμενος για τους χιλιάδες πρόσφυγες που εγκλωβίζονται καθημερινά στη χώρα μας:

«Η Αυστρία των 9.000.000 έχει πάρει 95, θα φτάσει τους 130.000, η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει 20 και 30.000 ανθρώπους; Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο · μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία, να εργαστούν (???), να ενσωματωθούν»

και συνέχισε...
«Τέτοιο καταφύγιο έχει δώσει η κατεστραμμένη Κύπρος μετά το 1974 στους πρόσφυγες του Λιβάνου και οι πρόσφυγες του Λιβάνου συνέβαλαν στο κυπριακό θαύμα μετά την καταστροφή του '74. Τέτοιο καταφύγιο έχει προσφέρει  πολλές φορές η Ελλάδα, οι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί που έμειναν στην Ελλάδα και τα παιδιά τους μιλούν μόνο Ελληνικά · δεν προσέφεραν στην Ελλάδα;»

«Νομίζω ότι το πράγμα δεν πάει καλά ήδη, οπότε πόσο χειρότερα να πάει; Αυτή η κατάσταση την οποία φοβόμαστε είναι αυτό, κάποιοι να προκαλέσουν ένα ντόμινο. Ήταν διατυπωμένη ρητώς η επιθυμία της Αυστριακής υπουργού ότι είναι επιθυμητό το ντόμινο effect. Άρα, χειρότερο δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει εύκολα, το χειρότερο έχει συμβεί εδώ και αρκετές εβδομάδες, όταν περίπου 12-13 αποφάσεις των Ευρωπαϊκών συμβουλίων δεν εφαρμόστηκαν».

«Η Ελλάδα έχει μια εμπειρία από μεταναστευτικές ροές, ας θυμηθούμε τι υποδέχτηκε από το ’90 που έπεσαν τα σύνορα, τέλειωσε ο ψυχρός πόλεμος και το σιδηρούν παραπέτασμα. Φτάσαμε να ξεπερνάμε το 1.000.000 σε βάθος 20ετίας ·  έχει κάποιες αντοχές η Ελλάδα, δεν είναι ένα κράτος των 600.000 ώστε να λυγίσει με τους 20.000 πρόσφυγες και μετανάστες, ωστόσο πρέπει να τους δοθεί μια βοήθεια άμεση».

******

Κανείς (σχεδόν) δε διαφωνεί στο ότι πρέπει να δοθεί βοήθεια σε αυτούς τους ανθρώπους άμεσα και κανείς (πάλι σχεδόν) δε διαφωνεί στο να μείνουν 20 - 30 - 50 και 150, ίσως, χιλιάδες από αυτούς στην Ελλάδα. Αν κάποιος το κάνει, σίγουρα ''πάσχει'' από έλλειψη ανθρωπιάς - και όχι μόνο!

Ας πληροφορήσει, όμως, κάποιος τον κύριο Ξυδάκη, γιατί φαίνεται ότι, σκοπίμως η όχι, του διαφεύγει πως το δημογραφικό πρόβλημα οποιασδήποτε χώρας, εφόσον υφίσταται, λύνεται μακροπρόθεσμα, ενθαρρύνοντας και δίνοντας κίνητρα στους πολίτες της για τεκνοποίηση. Με κανέναν άλλο τρόπο. 

''Ενσωματώνοντας'' εκατομμύρια σε βάθος χρόνου, όπως ο ίδιος αναφέρει, η χώρα αυτή των 10 εκατομμυρίων, δε θα είναι αυτή, θα είναι άλλη! Εκτός... κι αν αυτό δε μας ενδιαφέρει..! όπως δεν ενδιέφερε κάποιους αρχηγούς κομμάτων (από τον χώρο που ο κύριος Ξυδάκης προέρχεται) κάποτε, το πως θα ξεπληρωθεί ο πακτωλός των δισεκατομμυρίων που κατασπαταλούσαν αντί να αξιοποιούν, επειδή οι ίδιοι ''δεν θα ζουν όταν θα φτάσει εκείνη η ώρα''...
Τώρα, η ώρα εκείνη έφτασε!

Ας τον πληροφορήσει κάποιος, αν του διαφέυγει, πως γι αυτό το λόγο όλα τα κράτη (τα κράτη, όχι τα κ@λ@χ@νεία) φροντίζουν να αποκτούν και να διατηρούν κάποιο λογικό ποσοστό αλλοδαπών πολιτών σε σχέση με τον πλυθησμό τους. Είτε αυτοί είναι Αλβανοί στην Ελλάδα είτε Έλληνες στη Γερμανία είτε είναι μαύροι, άσπροι, κίτρινοι, χριστιανοί η μουσουλμάνοι.

******

Ας ξεχάσουμε, τώρα, το ότι ''Η Μάνα Φροντίζει Πρώτα τα Παιδιά της''
και σαν φιλότιμοι Έλληνες, να λειτουργήσουμε χωρίς καμία διάκριση...

Να μας πληροφορήσει ο κύριος υπουργός, με τη σειρά του, όταν λέει πως:

«Αυτοί οι άνθρωποι που θέλουν, θα μπουν στην κοινωνία,
θα εργαστούν, θα ενσωματωθούν»...

Πως?
θα καταφέρουν να ''ενσωματωθούν''
χωρίς πρόβλημα, όταν τα ίδια ''Της Ελλάδος τα Παιδιά'' δε μπορούν να ανεχθούν πλέον την κατάσταση που επικρατεί, μεταναστεύοντας αναγκαστικά, αλλού? 

Που?
ακριβώς θα εργαστούν
(γιατί προσωπικά κοντεύω τα 2 χρόνια άνεργος)

Ποια?
η σχέση της οικονομίας της Ελλάδας σήμερα,
με αυτήν της δεκαετίας του '90?

Και τέλος, ας βγει δημόσια να πει ξεκάθαρα στους Έλληνες (όχι στους Σλοβάκους)... 
οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες?
Πιστεύει πως πρέπει τα Σκόπια να ονομασθούν Μακεδονία ή όχι?

Έτσι, για να εμπεδώσουμε τις απόψεις μερικών από αυτούς που επιλέχθηκαν να μας εκπροσωπούν και να διαχειρίζονται τα εθνικά μας θέματα..!