Δωρεάν Eassos PartitionGuru Pro 4.9.1. Προσφορά, Μόνο για Σήμερα!

Free Eassos PartitionGuru Pro 4.9.1Αποκτήστε δωρεάν -προσφορά, μόνο για σήμερα- το PartitionGuru Pro 4.9.1. Είναι ένα all-in-one εργαλείο για την ανάκτηση των αρχείων-δεδομένων, διαμέριση - διαχείριση σκληρών δίσκων και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Είναι σε θέση να ανακτήσει τα διαγραμμένα, σχηματοποιημένα και χαμένα αρχεία από όλες τις συσκευές αποθήκευσης. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε, να αλλάξετε μέγεθος, να κλωνοποιήσετε, να «επισκευάσετε» bad sectors, να επεξεργαστείτε hex των δεδομένων, να δείτε HDD S. M. A. R. T. πληροφορίες, να διαγράψετε  δεδομένα  μόνιμα κ.α.

§


Αρχικά, "δώστε βάση" στο μήνυμα που θα εμφανισθεί στην πορεία, πριν την εγκατάσταση και σας προειδοποιεί να μην εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο διαμέρισμα του δίσκου απ' το οποίο θα θελήσετε να ανακτήσετε αρχεία-δεδομένα.




Για να το αποκτήσετε, ξεκινήστε με μία επίσκεψη (με αντιγραφή/επικόλληση) στο

https://gr.giveawayoftheday.com/partitionguru-4-9-1/



...επιλέξτε  1 ...


... και "λάβετε ένα σύνδεσμο λήψης μέσω email".


   Μεταβείτε στο "γραμματοκιβώτιο", πατήστε  2 ...



... 3 ...



...αποσυμπιέστε τον .zip φάκελο που θα λάβετε και εγκαταστήστε το .exe αρχείο, ακολουθώντας απλά τη διαδικασία. Στο αρχικό παράθυρο, στο πεδίο "Help" επιλέξτε  4  και συμπληρώστε τα απαραίτητα (που βρίσκονται στο "Readme.txt" που προέκυψε από την αποσυμπίεση) με το email που δώσατε πριν, για την ενεργοποίηση της Pro έκδοσης του Eassos PartitionGuru 4.9.1.