Κέρδισαν το Lotto Δύο Φορές και Ελπίζουν για Τρίτη (?!)

twice lotto winners
Μάλλον είναι οι πιό τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο! Ζευγάρι στην Αγγλία κέρδισε για δεύτερη φορά τη μεγάλη λοταρία της χώρας βάζοντας στους τραπεζικούς του λογαριασμούς σχεδόν 1.400.000€, ενώ το ίδιο είχε συμβεί τον Ιούλιο του 2013. Τώρα, δηλώνουν αισιόδοξοι ότι... ίσως να το πετύχουν και τρίτη φορά (!?)


Ο Dave Long και η Catherine MacKenzie κατοικούν σε ένα μικρό σπίτι στο Scunthorpe. Αποφάσισαν να μην αλλάξουν τίποτα από τη ζωή τους όταν κέρδισαν σχεδόν 1.5000.000€ στη λοταρία. Απλά και μόνο, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με τα δεσμά του γάμου και να κάνουν το ταξίδι που ονειρευόντουσαν στην Σκωτία.

20 μήνες μετά την πρώτη τους νίκη, η τύχη τους χαμογέλασε ξανά, αφού ο Dave δε σταμάτησε ποτέ να αγοράζει κουπόνια της λοταρίας, πιστεύοντας ότι μπορεί να είναι ξανά νικητής. Όπως τόνισε μάλιστα, ήταν ήρεμος στο σαλόνι του σπιτιού του όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν πάλι ο μεγάλος νικητής και κάλεσε τη σύζυγό του από την κουζίνα για να δει τους τυχερούς αριθμούς στην τηλεόραση.

Ποτέ στην ιστορία δεν έχει υπάρξει άγγλος πολίτης που να έχει κερδίσει 2 φορές το συγκεκριμένο τζακ-ποτ. Οι πιθανότητες να συμβεί ήταν -μέχρι την περασμένη Παρασκευή- 1 στα 283.000.000.000!