Δωρεάν Ability Office 6. Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

free-bility-office-6-fullΤο δωρεάν, με την προσφορά που ισχύει μόνο για λίγες ημέρες, Ability Office 6 προσφέρει εκτός από τις απαραίτητες για όλους βασικές εφαρμογές γραφείου [επεξεργαστή κειμένου, υπολογιστικών φύλλων και παρουσιάσεων] άλμπουμ φωτογραφιών, γρήγορη εκκίνηση εφαρμογών, δημιουργία-επεξεργασία PDF και άμεση αποθήκευση αρχείων με την υποστήριξη Dropbox. Το καλύτερο από όλα, είναι ότι μπορεί να  ανοίξει και να  αποθηκεύσει όλα τα Microsoft Office  365, 2013, 2010, 2007 και 2003  αρχεία.


Απλά τέλειο, για εργασία από το σπίτι ή στο γραφείο, απολύτως ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις και φοιτητές.

Είναι συμβατό με Microsoft® Word, Microsoft® Excel, Microsoft® PowerPoint, παρέχει δυνατότητα αποθήκευσης ως PDF και Cloud Storage στο Dropbox®.




Για να το αποκτήσετε, επισκεφθείτε (με αντιγραφή/επικόλληση) το:
https://sharewareonsale.com/s/ability-office-giveaway-coupon-sale


...επιλέξτε (1)...




...συμπληρώστε τα απαραίτητα -με email που υφίσταται- και πατήστε (2).  



Στην επόμενη σελίδα, θα βρείτε το 10ψήφιο Licence key [αντιγράψτε το] και πληροφορίες για την εγκατάσταση, τα οποία θα λάβετε και με email, στη διεύθυνση που δώσατε στην παραπάνω φόρμα.


Τρέξτε το .exe αρχείο που θα λάβετε και ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης, επιλέγοντας "No" στην πρόταση για εγκατάσταση του Notifier
- αν δε θέλετε να λαμβάνετε "ενοχλητικά" μηνύματα.



Ανοίξτε μία από τις 3 εφαρμογές, επικολλήστε το 10ψήφιο Licence key και συμπληρώστε το e-mail που δώσατε πριν για την ενεργοποίηση του Ability Office 6.