Τραγικό Τέλος για την Τραγουδίστρια του Lambada, Loalwa Braz [+Video]

loalwa-braz-lambada-kaomaΤραγικό τέλος για την 63 ετών Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Loalwa Braz, ερμηνεύτρια της παγκόσμιας επιτυχίας Lambada [1989], του συγκροτήματος Kaoma · εντοπίστηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητο της, στο Saquarema του Rio de Janeiro. Την είδηση μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο πηγές της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης.

ΜΜΕ της χώρας, αναφέρουν πως η σορός της τραγουδίστριας εντοπίστηκε απανθρακωμένη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της, που πυρπολήθηκε σε κοντινή απόσταση από την κατοικία της πριν 2 ημέρες. 

Η πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής κλήθηκε για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της νύχτας, προκειμένου να παρέμβει σε πυρκαγιά που ξέσπασε στην οικία της τραγουδίστριας.

Λίγο αργότερα υπήρξε δεύτερο τηλεφώνημα για αυτοκίνητο όχημα που τυλίχτηκε στις φλόγες, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκε η σορός της Loalwa Braz.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας/νεκροτομής, βάσει των οποίων θα μπορέσουν οι ερευνητές να διαπιστώσουν την αιτία θανάτου της τραγουδίστριας.