Για Σκι και Αγριογούρουνο στο Καϊμακτσαλάν ο «Καρδιοπαθής» Παπαγεωργόπουλος. Η Απάντηση του Πρώην

ski-papageorgopoulos-kaimaktsalanΓια σκι και αγριογούρουνο στο Καϊμακτσαλάν, βρίσκονταν ο «καρδιοπαθής» ΠαπαγεωργόπουλοςΒασίλειος, σύμφωνα με τον Βηματοδότη. Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, εκμεταλλεύτηκε, τον Ιούλιο του 2015, τις ευνοϊκές διατάξεις του περίφημου νόμου Παρασκευόπουλου  και έκτοτε καλύπτει το χαμένο έδαφος, περνώντας… ζωή και κότα!


Η υπεξαίρεση 18.000.000€ τιμωρείται με 29 μήνες φυλακή, πλέον, στην Ελλάδα! Άλλη μια μεγάλη επίδοση του κ. Παρασκευόπουλου και των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που θα ζήλευαν ακόμη και τριτοκοσμικές χώρες με ανύπαρκτα συστήματα δικαιοσύνης, ανέφερε σε ανακοίνωση του κόμμα της βουλής, την επομένη της αποφυλάκισης του Παπαγεωργόπουλου και μάλλον δεν είχε άδικο.


Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

Ίσως να θυμάστε ότι ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασ. Παπαγεωργόπουλος, καταδικασθείς (σε πρώτο βαθμό) σε ισόβια για υπεξαίρεση, κατάφερε (με νόμο του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου) να αποφυλακιστεί λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την καρδιά του. Τον έβγαλαν δηλαδή καρδιοπαθή και τον αποφυλάκισαν. Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι το τριήμερο των Θεοφανίων ο καρδιοπαθής (με δικαστική βούλα) πρώην δήμαρχος το πέρασε κάνοντας σκι στο Καϊμακτσαλάν. Σύχναζε, όπως μου είπαν, σε ταβέρνα του χωριού Άγιος Αθανάσιος και πάντοτε «χτυπούσε» ένα αγριογούρουνο, το οποίο έτρωγε με όρεξη. Στους έκπληκτους πελάτες της ταβέρνας δεν μιλούσε βεβαίως για τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά για τα κατορθώματά του στο σκι και το πόσο γρήγορα κατέβαινε τις πλαγιές νικώντας ακόμα και 16άρηδες.


[Άραγε του δίνουν και καμιά... «αναπηρική» σύνταξη..?.. η «από τα έτοιμα» τρώει (ακόμα)?]


Ενημέρωση

Η απάντηση Παπαγεωργόπουλου στο facebook:

Εφημερίδες, sites και τηλεοπτικές εκπομπές γέμισαν με την ψευδή είδηση ότι «ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος επί 3 ημέρες έκανε σκι στις πλαγιές του Καϊμακτσαλάν". Αν παρουσιαστεί έστω και ένας μάρτυρας για όλα τα παραπάνω τότε υπόσχομαι να πάω να μάθω σκι, διότι μέχρι σήμερα δεν έχω ασχοληθεί με το ωραίο αυτό άθλημα».

[ακόμα "υπόσχεται" αυτός... η δύναμη της συνήθειας, βλέπεις..! κι άμα είναι και ΚΑΚΙΆ..?! δύσκολα κόβεται · ακόμα και "άρρωστος" να 'σαι..!]