Ο Ζουράρις και ο Κ@λ@ς της Βούλας Πατουλίδου, στο Down Town

zouraris-patoulidou-kolosΟ σημερινός υφυπουργός παιδείας της Ελλάδας, Κώστας Ζουράρις σε συνέντευξη του στο περιοδικό Down Town, εξήγησε την «αγάπη» που έχει στο σώμα της Βούλας Πατουλίδου. Ειδικότερα, αναφέρθηκε σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του σώματος, της πρώην ολυμπιονίκου μας και νυν πολιτικού:

Δημοσιογράφος
Μου εξηγείτε αυτό το κόλλημα με τη Βούλα Πατουλίδου; Έχετε αναρτημένα γυμνά πορτρέτα της στον τοίχο, κοσμεί εξώφυλλο βιβλίου σας. Τι συμβαίνει;

Ζουράρις
Είναι ο Κανών του Πολυκλείτου · έχετε ξαναδεί τέτοια γλυπτική ομορφιά; Το σώμα της Βούλας Πατουλίδου είναι η απόλυτη αρμονία - ο κανόνας του γυναικείου σώματος.

Έχει ο Σεφέρης μια φράση που είναι σαν να την έγραψε γι’ αυτή τη γυναίκα: "Αυτή η ακίνητη κίνηση σου κόβει την ανάσα". Και όλα αυτά χωρίς κτηνώδεις ορμές είπαμε, έτσι;

Δημοσιογράφος
Δηλαδή δεν θα θέλατε να της πιάσετε τον κ@λο;

Ζουράρις
Δε μπορείς να πιάσεις τον κ@λο σε μια απόλυτη θεά! Απλώς την προσκυνάς. Μόνο αν στο επιτρέψει η ίδια η θεά θα της πιάσεις τον κ@λο, αλλά μετά θα χτυπήσεις το χέρι σου που τόλμησε αυτή την κίνηση.
§

Πρέπει να έχει ανέβει και μυωπία του κύριου υφυπουργού, εκτός από την ψιλο-μαλάκυνση εγκεφάλου, που (λόγω ηλικίας ίσως) μπορεί να υπέστη...

Φυσικά και έχει, ως ολυμπιονίκης, γυμνασμένο κορμί η κυρία Πατουλίδου, αλλά να τη βλέπει κάποιος ως "απόλυτη θεά" με "γλυπτική ομορφιά", μάλλον τραβηγμένο φαίνεται.


Ο Ζουράρις, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε μερικές ακόμη εμπειρίες-αδυναμίες του, όπως το φιλί στο στόμα -μεγάλης διάρκειας- που του 'δωσε, πάνω σε άρμα, πρωταγωνιστής gay παρέλασης, στο θαυμασμό του για την ομορφιά του Ν. Κούνδουρου, όταν ήταν νέος και στη... «συνήθεια» (που είχαμε όλοι, μικρότεροι..!?) που δεν την έχει σταματήσει (ε, αυτό το 'χουμε καταλάβει!).

Τι κι αν είναι στο υπουργείο? Έτσι κι αλλιώς, μπορεί μια μέρα να είναι εκεί 15 ώρες και την επόμενη να μην πάει καθόλου. Άλλωστε, τους το είχε πει πως δεν το ήθελε, είπε.


Κανένας καλός ρε παιδιάάά!?!