39 Δάνεια σε 2 Χρόνια ο Καλογρίτσας από την Τράπεζα Αττικής. Πολλά, με Επιτόκιο Κάτω του Κόστους

attica bank partyΗ Τράπεζα της Ελλάδος φέρνει στο φως το πάρτι που στήθηκε τα τελευταία χρόνια στην Τράπεζα Αττικής, με τη σωρεία χαριστικών δανείων σε "ημετέρους". Ενδεικτικά, μόνον η κατασκευαστική εταιρεία Τοξότης, του κ. Καλογρίτσα, πήρε 39 δάνεια από το 2015 και μετά, με επιτόκιο που σε κάποιες περιπτώσεις ήταν κάτω του κόστους.


Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, μετά από έλεγχο που έκαναν ο εποπτικός μηχανισμός της ΕΚΤ και η ΤτΕ προκύπτουν σημεία και τέρατα! Υπήρχε συστηματική χορήγηση δανείων κάτω του κόστους με μερική ή και μηδενική εξασφάλιση της Τράπεζας των Μηχανικών.

Τα ευρήματα είχαν ως αποτέλεσμα η ΤτΕ να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ζητώντας τη διερεύνηση για την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Η μηνυτήρια αναφορά με ημερομηνία 25/01/2016, περιγράφει το πάρτι που είχε στηθεί με την Attica Bank.


§

Κι αναρωτιέται κανείς..!
Πως -άραγε- οι εταιρίες ενός ανθρώπου με σφραγισμένες επιταγές, κακοπληρωτές (σύμφωνα με μαρτυρίες που προβλήθηκαν και στα ΜΜΕ) ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ακάθεκτες, χωρίς κανένα πρόβλημα, να αναλαμβάνουν (4 στα 4) μεγάλα Δημόσια έργα και να παίρνει τα "χαμηλότοκα" δάνεια από τις τράπεζες με τη συχνότητα που παίρνει και την πρωινή του βιταμίνη, όταν οι περισσότεροι Έλληνες επιχειρηματίες υποφέρουν από την έλλειψη ρευστότητας? εεε???