Δωρεάν Video Enhancer 2.1.2. Προσφορά, Μόνο για Σήμερα!

free video enhancer 212Το, δωρεάν με την προσφορά που ισχύει μόνο για σήμερα, Video Enhancer 2.1.2 είναι ένα εργαλείο για την αύξηση της ανάλυσης του βίντεο: από SD σε HD, από HD σε 4K ή σε οποιοδήποτε άλλο μέγεθος. Βασίζεται στην Infognition Super Resolution Technology που συνδυάζει πληροφορίες από γειτονικά καρέ σε κάθε παραγωγή πλαισίων, χρησιμοποιώντας περισσότερες πληροφορίες από ότι υπάρχει σε ένα ενιαίο πλαίσιο. Έτσι, προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Υποστηρίζει περισσότερα από 200 plugins για όλα τα είδη επεξεργασίας βίντεο: η φωτεινότητα και η αντίθεση, διόρθωση, διόρθωση χρώματος, denoising, απόπλεξη, το ακόνισμα, την αλληλοεπικάλυψη και την αφαίρεση υποτίτλων, διάφορα εφέ βίντεο όπως το να μετατρέψει το βίντεο σε κινούμενα σχέδια ή κάνοντάς το να φαίνεται σαν παλιά ταινία κ.ά. Τα πιο δημοφιλή plugins περιλαμβάνονται από προεπιλογή, ενώ άλλα μπορεί να ληφθούν αυτόματα και να εγκατασταθούν με ένα κλικ.

Το Video Enhancer 2.1.2 μπορεί να διαβάσει τις περισσότερες μορφές βίντεο, εξάγει AVI και MP4 αρχεία, ενώ είναι διαθέσιμη και η επεξεργασία πολλαπλών αρχείων.



Για να το αποκτήσετε, ξεκινήστε με μια επίσκεψη (με αντιγραφή/επικόλληση) στο

https://gr.giveawayoftheday.com/video-enhancer/ 


Επιλέξτε (1)...



...αποσυμπιέστε το .zip φάκελο, τρέξτε το αρχείο SetUp και ολοκληρώστε την εγκατάσταση ακολουθώντας απλά τη διαδικασία.


Επισκεφθείτε τη διεύθυνση που θα βρείτε στο αρχείο Readme και δώστε ένα email για να δείτε άμεσα τον κωδικό ενεργοποίησης. Αντιγράψτε τον, στο αρχικό παράθυρο επιλέξτε Registration γράψτε το ίδιο email και επικολλήστε τον κωδικό για την ενεργοποίηση του Video Enhancer 2.1.2.