Η Καυτή Βουλευτής που Έκανε τον Τραγάκη να Αναστενάξει, σε Εδήλωση Νέου Κόμματος [pics+video]


maria-sodi-stavrianoudiΣε ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου και του νέου κόμματος του, Ελληνική Λύση, παρευρέθηκε η Μαρία / Σόδη Σταυρινούδη, πρώην βουλευτής Χίου της ΝΔ. Η ομολογουμένως καυτή παρουσία της την ημέρα της ορκωμοσίας της, είχε προκαλέσει μία... "αναστάτωση" στη βουλή, καθώς εμφανίστηκε με αβυσσαλέο ντεκολτέ με τον Προεδρεύων  Γιάννη  Τραγάκη  να  (κρυφό) αναστενάζει: Αχ  Παναγία  μου  και  Χριστέ  μου..!

maria-sodi-stavrianoudi

maria-sodi-stavrianoudi-1

Μετά την ομιλία η κα Σταυρινούδη σχολίασε: Η Ελλάδα διαχρονικά επέζησε χάρη στα μεγάλα ΌΧΙ,  αφήνοντας έτσι αιχμές για τις υποχωρήσεις των κομμάτων του σημερινού κοινοβουλίου.


maria-sodi-stavrianoudi

Όσον αφορά την εμφάνισή της, με παρέμβαση της σε πρωινή εκπομπή η πρώην βουλευτής της είχε πει: Εγώ στη Βουλή, έστω και επιλαχούσα, πήγα για έργο! όχι για να σχολιαστεί το ντύσιμό μου ή το μαύρισμα μου. Θεωρώ ότι ήταν πολύ κακό για το τίποτα και δε θεωρώ ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το ντύσιμό μου. Σχολιάστηκε το μαύρισμα μου, όταν δεν έχω πάει καν διακοπές. Υπήρξαν πάρα πολλά… δε σχολιάζω τίποτα! Εγώ στη Βουλή, έστω και σαν επιλαχούσα, θα έρθω.


maria-sodi-stavrianoudi-3

maria-sodi-stavrianoudi-4

Ήταν η αντικαταστάτρια του Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος παραιτήθηκε προκειμένου να ορκιστεί αντί-περιφερειάρχης Χίου. Η Χιώτισσα βουλευτής εκλέχθηκε βουλευτής με μόλις 293 ψήφους.

maria-sodi-stavrianoudi-5

maria-sodi-stavrianoudi-6


Το βίντεο της ορκωμοσίας