Πολύνεκρο Δυστύχημα στην Αθηνών - Λαμίας: Γιος του Ιδιοκτήτη των Jumbo ο Οδηγός (?) της Porsche - Φωτο-Βίντεο


distixima-athinon-lamias-porcheΟ Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo Απόστολου Βακάκη, ήταν (πιθανόν) ο οδηγός της Porsche που ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε σταθμευμένο όχημα μάρκας Honda. Το δυστύχημα συνέβη σε πάρκινγκ στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας κοντά στο Ύπατο Θήβας, λίγο πριν τις 4:00΄ χθες το απόγευμα.


Από την πρόσκρουση σκοτώθηκαν ο οδηγός και ο συνοδηγός της Porsche (δεν έχει διευκρινισθεί ακόμη ποια ήταν η θέση του Γιώργου Βακάκη) και μια 33χρονη μητέρα με τον 3χρονο γιο της, που βρίσκονταν μέσα στο σταθμευμένο όχημα. 

Ο άνδρας, συνοδηγός της Porsche πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο οδηγός γιος του γνωστού επιχειρηματία απανθρακώθηκε μέσα σ' αυτό.

Τραγική φιγούρα ο μοναδικός διασωθείς πατέρας και οδηγός του Honda, που τη στιγμή του δυστυχήματος, βρισκόταν στην τουαλέτα του πάρκινγκ. Άκουσε τον εκκωφαντικό θόρυβο της σύγκρουσης βγήκε πανικόβλητος και αντίκρισε, ανήμπορος να αντιδράσει, το αυτοκίνητο με τη γυναίκα και το παιδί του να έχει τυλιχτεί στις φλόγες.

Ενημέρωση: Οδηγός επερχόμενου οχήματος δήλωσε πως ο δρόμος ήταν στεγνός, η Porsche -ακριβώς πριν το δυστύχημα- τον προσπέρασε με πολύ μεγάλη ταχύτητα ενώ στη συνέχεια είδε να διαλύονται τα λάστιχα της.

Τραγική ειρωνεία: ο διασωθείς πατέρας είναι λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων.



Το τοπίο, μετά το μοιραίο, μοιάζει βομβαρδισμένο.
distixima-athinon-lamias-porche 1

distixima-athinon-lamias-porche 2

distixima-athinon-lamias-porche 3

distixima-athinon-lamias-porche 4

Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ! δήλωσε στο lamiareport σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός.


Η τραγική στιγμή της πρόσκρουσης