Δωρεάν Panda Internet Security 2017. Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

Free-Panda-Internet-Security-2017

Το δωρεάν, με την προσφορά που ισχύει μόνο για λίγες ημέρες, Panda Internet Security 2017, επιτρέπει το σκανάρισμα του PC σας για κακόβουλο λογισμικό, με καθορισμένο τύπο σάρωσης.




Περιλαμβάνει επίσης μια εξειδικευμένη μονάδα για την προστασία των ανηλίκων από την επικίνδυνη πλοήγηση στο διαδίκτυο, με το γονικό τμήμα ελέγχου. Επιπλέον, ενσωματώνει firewall και anti-spam λειτουργίες, έτσι ώστε οι συνδέσεις του δικτύου σας και το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο να είναι πάντα υπό προστασία. Λόγω της ενσωματωμένης προστασίας ταυτότητας, μπορεί  να  αποτρέψει  την  κλοπή  ή  τη  διαρροή  των  προσωπικών  σας  δεδομένων.


Παρά τις πολλαπλές λειτουργίες, η εφαρμογή έρχεται με μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή, όπου κάθε λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί εύκολα.

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε τις φορητές Andoid ή iOS συσκευές σας
με μερικά μόνο κλικ.


(Η δωρεάν προστασία, ισχύει για 6 μήνες, χωρίς καμία περαιτέρω υποχρέωση)

Να σημειωθεί ότι η προσφορά απευθύνεται (θεωρητικά) αποκλειστικά σε νέους χρήστες. Αν έχετε χρησιμοποιήσει το Panda Internet Security στο παρελθόν, δε μπορείτε να πάρετε την πλήρη άδεια (με το ίδιο email - χρησιμοποιήστε διαφορετικό).



Εγκατάσταση του Panda Internet Security 2017

Για να το αποκτήσετε, ξεκινήστε με μία επίσκεψη (με αντιγραφή/επικόλληση) στο

https://sharewareonsale.com/s/panda-internet-security-sale

...επιλέξτε (1)...




...συμπληρώστε τα απαραίτητα -με email που υφίσταται- και πατήστε (2).  



...(2) πάλι...



...τρέχτε το .exe αρχείο και κάντε απεγκατάσταση στο πρόγραμμα προστασίας που ενδεχομένως υπάρχει.


Μετά την εγκατάσταση, εκτελέστε το Panda Internet Security. Θα σας ζητηθεί ενεργοποίηση με το email σας (απλά ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη).

Θα εγκατασταθεί η έκδοση 2016. Ενημερώστε το Panda Internet Security (τρέχει ενσωματωμένο updater) για την εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης (2017).